Tilbage i maj kunne Jesper Buch fortælle, at han havde scoret sig et nyt job.

Han var nemlig kommet i bestyrelsen for det gamle københavnske handelsgymnasium Niels Brock, og nu er der nyt på den front for iværksætteren.

Han får nemlig sit eget iværksætterakademi på ungdomsuddannelsen til august 2023. Det afslører han på sin LinkedIn, hvor han kalder det for et »enormt hjerteprojekt«.

Jesper Buch skal selv undervise – og stå for optagelsessamtalerne – på sin nye toårige iværksætteruddannelse.

Niels Brock – der i sommer fik Jesper Buch i bestyrelsen – ligger på Nørre Voldgade i København. I 2019 åbnede den 141 år gamle handelsskole en uddannelse for unge iværksættere, og nu har Jesper Buch fået sit eget akademi på ungdomsuddannelsen.
Niels Brock – der i sommer fik Jesper Buch i bestyrelsen – ligger på Nørre Voldgade i København. I 2019 åbnede den 141 år gamle handelsskole en uddannelse for unge iværksættere, og nu har Jesper Buch fået sit eget akademi på ungdomsuddannelsen. Foto: Liselotte Sabroe
Vis mere

Det er ikke kun videoansøgningerne og optagelsessamtalerne med 'Løvens hule'-stjernen, der skiller sig ud fra andre typiske uddannelser.

De omtrent 100 optagede eleverne kommer nemlig også til at skulle gå i skoleuniform.

På Niels Brocks hjemmeside kan man desuden læse, at man skal forvente, at skoledagene kan »være længere end normalt, og de kan starte tidligere eller slutte senere end på andre ungdomsuddannelser«.

Uddannelsesinstitutionen slår sig også op på, at man kan blive »fremtidens deltager i 'Løvens hule'«.

Den nye studieretning på EUX-gymnasiet af Niels Brock er baseret på en toårig EUX, men med fokus på iværksætteri.

B.T. forsøger at få en kommentar fra Jesper Buch, men det har endnu ikke været muligt.