Det har været et hårdt år for tv-værten Jes Dorph-Petersen, der blandt andet har kæmpet med at få styr på sit alkoholmisbrug og som for nylig blev skilt fra sin kone, Louise.

Han lignede også en mand, der havde haft et hårdt år, da han stod på den røde løber tirsdag aften inden optagelsen til tv-programmet ‘TV2 015: De største øjeblikke’. Her blev tv-værten Jes Dorph spurgt om, hvordan han havde oplevet år 2015.

»Det har været som en bjergetape i Tour de France. Det er både gået op og ned,« sagde Jes Dorph.

Den hårdtprøvede tv-vært kunne dog ikke nævne et decideret højdepunkt i hans liv i indeværende år, som virkede til stadig at sidde i ham, selvom han flere gange fortalte, at han havde det strålende.

Han var også kortfattet, da BT spurgte ham om, hvordan det havde været at skulle igennem behandling for alkoholmisbrug og skilsmissen.

»Det har været lærerigt, meget hårdt og også lidt lykkeligt. Det er det,« sagde Jes Dorph fra den røde løber.

Han vil ikke snakke om, hvad det værste ved året har været. Han mener, at pressen har beskrevet det nok, selvom det i hans øjne har været overdrevet og ikke altid korrekt, hvad der er blevet skrevet.

Han lyste derimod op, da spørgsmålene om tilbagekomsten til TV2 dukkede op. Efter tre års fravær skiftede tv-værten nemlig tilbage til TV2, hvor han tidligere har været særdeles populær.

»Det er dejligt at komme tilbage til nogle rammer, som jeg kender, og gense en masse kolleger på en arbejdsplads, der har en helt speciel ånd. Det er min legeplads. Det har det altid været. Så jeg er enormt glad for at være tilbage,« sagde Jes Dorph.

Han glæder sig nu til at sætte alle sejl ind på at få Go’ Aften Danmark til at køre endnu mere på skinner og få forædlet programmet endnu mere, fortæller han fra den røde løber.