Lyt til artiklen

Jes Dorph-Petersen vender tilbage som tv-vært, efter han for to år siden blev fyret efter anklager om seksuelle krænkelser.

Han har nemlig fået sit eget fodboldprogram på tv-kanalen DK4.

Det annoncerer Jes Dorph-Petersen selv i et opslag på Facebook.

'Jeg glæder mig helt vildt til at lave fjernsyn igen – efter en lang og ganske ufrivillig pause,' skriver han.

Programmet skal hedde 'Vi elsker fodbold' og får premiere allerede fredag 10. februar.

Ifølge den tilbagevendende tv-vært er det planen, at hans nye program skal strække sig over 18 afsnit i forlængelse af den danske Superligaen.

Jes Dorph-Petersen har ikke ønsket at svare på B.T.s spørgsmål om sit nye job.

Men han har ved flere lejligheder klaget over, at han ikke kunne finde et arbejde igen, efter han for to år tilbage blev fyret som tv-vært.

Jes Dorph-Petersen fotograferet på Kongens Nytorv i København.
Jes Dorph-Petersen fotograferet på Kongens Nytorv i København. Foto: Asger Ladefoged
Vis mere

Han har dog ikke lagt skjul på, at han har følt sig uretfærdigt behandlet under TV 2s advokatundersøgelse, der ledte til hans fyring, hvor to tidligere praktikanter anklagede ham for henholdsvis at have tvunget sig til samleje og for grænseoverskridende adfærd.

Jes Dorph-Petersen har selv afvist at have begået voldtægt, men han har fortalt, at han stadig følte sig sat uden for arbejdsmarkedet og blandt andet overvejede at måtte på pension.

»Lige nu har jeg ikke nogen lønindtægt, og hvordan jeg klarer mig, er en privatsag,« sagde Jes Dorph i september til B.T.

»Men det er klart, at jeg også bliver nødt til at tære på min opsparing. Jeg har slet ikke samme indtægtsgrundlag, som jeg havde i gamle dage, så jeg lever en hel del mere spartansk, end jeg gjorde før.«