Efter 25 års samliv med lægen Lene Lindholm Mortensen skal studieværten Jes Dorph-Petersen skilles. Det bekræfter nyhedsoplæseren overfor B.T.

- Ja, jeg skal skilles, men det sker i fuld fordragelighed, siger Jes Dorph-Petersen til bt.dk.
Jes og Lene blev kærester i 1986, gift i år 2000 og har 12-årige Jens-Emil sammen. Han skal nu dele tilværelsen mellem sine to forældre. Det fortæller tv-værten til Ekstra Bladet. - Han har taget det cool. Han virker glad, fordi han kan mærke, at der ikke er fjendskab mellem os, siger Dorph til avisen.
PEOPLE-JENNIFERLOPEZ/
Jes Dorp-Petersen er nu flyttet ind i en lejlighed, der ligger tæt på ekskonens hjem, så deres søn ikke får langt mellem forældrene.
Familien har holdt jul og nytår sammen, og der er 'ingen bitre følelser', siger han om det nu forhenværende ægteskab.

Meget mere har Jes Dorph ikke lyst til at sige om beslutningen på nuværende tidspunkt.

- Nu er det ude, men jeg har ikke lyst til at sige mere. Jeg har brug for lidt fred og ro og bliver hjemme og passer familien i dag, siger den snart tidligere TV2-vært.    I begyndelsen af december måned kom det frem, at Jes Dorph-Petersen efter 22 år på TV2 forlader stationen for at blive Champions League-vært på TV3.
Jes Dorph
Overfor Ekstra Bladet afviser nyhedsværten, at skilsmissen skyldes, at den ene af parterne har fundet en ny livsledsager.