Hele Danmarks nyhedsvært Jes Dorph-Petersen har fået sin egen kult-hjemmeside, hvor værten hyldes ud i ekstremerne.

Faktisk er nyhedsværten blevet Danmarks svar på den amerikanske karatestjerne, Chuck Norris, som i årevis har måtte lægge navn til sorte vittigheder om sine fantastiske egenskaber.

Ligesom man kan læse om Chuck Norris, at han har talt til uendelig TO gange, så kan man læse på jes-dorph.dk, at nyhedsværten ikke behøver udenrigskorrespondenter, fordi hans hørelse er så god, han kan høre hvad der sker i udlandet selv.

Desuden mener hjemmesiden, at Jes Dorph-Petersen aldrig kigger på det gale kamera. Det er det gale kamera, der kigger på ham. Og hvis CNN er ved at løbe tør for stof, så ringer de til Jes-Dorph, og uden Jes Dorph, så VILLE der slet ikke være noget vejr.

Selv er nyhedsværten smigret over hjemmesiden, som han synes er rigtig sjov.

- Det er da en stor ære. De tager pis på mig, men det er jo på en kærlig måde, siger Jes Dorph-Petersen.

- Det er rigtig sjovt, men indeni bliver jeg også en smule stolt. Det viser jo at man når folk på en eller anden måde, siger han.

Hjemmesiden er opstået en søndag aften for flere år siden i et bofællesskab i Århus.

- Vi var nogle gutter, som sad og så Nyhederne, hvor Jes Dorph var vært. Vi synes han er en klassevært, så vi besluttede os at lave lidt skæg og lave sådan en hjemmeside. Den er lavet i den bedste mening, siger Troels Lindrup Madsen, der er en af fire ophavsmænd til hjemmesiden.

Hjemmesiden er fyldt med billeder af Jes Dorph-Petersen, hvis ansigt er blevet sat ind i en lang række billeder. Det spænder så bredt som Saving Private Ryan, Mona Lisa og Disneys Løvernes Konge.

- Men de må gerne opdatere den. Der er sket en masse siden sidst, siger Jes Dorph-Petersen med et grin.

Og det skal nok komme, lover Troels Lindrup Madsen,

- Jeg har faktisk lavet en aftale med en af de andre om at sætte nogle af de mange ting, som folk har skrevet til os med, op på siden, siger han.

Læg vejen på jes-dorph.dk, hvis du vil se mere.

pas@bt.dk