50-årige Jennifer Aniston har været single siden skilsmissen fra Justin Theroux i 2017, og det har hun det fint med - på nær én ting.

Hun hader nemlig, når folk prøver at blande sig og hjælpe hende med at finde en ny kæreste.

Det siger hun til radiolegenden Howard Stern i et nyt interview.

»Hør her. Jeg kan bare ikke lide, når folk prøver at sætte mig sammen med nogen. Jeg kan ikke lide det. Jeg hader det,« siger hun i hans radioprogram på SiriusXM.

Jennifer Aniston har været single i to år, og hun savner ikke en fast partner, siger hun til radioværten Howard Stern. (Foto: Scanpix/Valerie Macon/AFP)
Jennifer Aniston har været single i to år, og hun savner ikke en fast partner, siger hun til radioværten Howard Stern. (Foto: Scanpix/Valerie Macon/AFP) Foto: VALERIE MACON
Vis mere

Venner-stjernen er tidligere blevet omtalt i alverdens medier som 'sørgelig', fordi hun tilsyneladende havde svært ved at komme sig over bruddet med Brad Pitt i 2005, da han faldt for kollegaen Angelina Jolie.

Men dengang som nu insisterer stjernen på, at hendes singletilværelse er selvvalgt, og at der er oplagte grunde til, at hun ikke har en partner. Hun bekræfter over for Howard Stern, at hun simpelthen er glad og tilfreds med singletilværelsen, og tilføjer, at hun slet ikke har tid til at rende efter mænd.

»Jep, og jeg har rigtig travlt. Lige nu. Jeg promoverer. Jeg forbereder mig til næste sæson,« siger hun..

Jennifer Aniston har netop færdiggjort første sæson af Apple+-satsningen 'The Morning Show', hvor hun spiller en tv-vært på et morgenprogram. I serien spiller hun over for stjerner som Reese Witherspoon og Steve Carell.