Superstjernen Jennifer Aniston har haft pengepungen frem i den gode sags tjeneste.

Sammen med tv-værten Jimmy Kimmel donerede hun fredag et gavekort til en værdi af 10.000 dollars til den corona-ramte sygeplejerske, Kimball Fairbanks.

Donationen fandt sted i programmet 'Jimmy Kimmel Live!', som for tiden foregår på Youtube via en skype-forbindelse på grund af coronavirus. Du kan se klippet øverst i artiklen.

Kimmel bød Kimball Fairbanks velkommen til programmet, hvorefter hun fortalte, at hun var blevet testet positiv for coronavirus tidligere på ugen - vel at mærke efter at have plejet øvrige patienter med coronavirus.

Hun forklarer i klippet, at hun har 'milde symptomer', der minder om en blanding af forkølelse og influenza. For tiden er hun dog i isolation, hvorfor hun hverken må arbejde eller se sin familie, herunder to børn på fire år og 18 måneder.

Jimmy Kimmel fortalte efterfølgende, at han gerne ville opmuntre den corona-ramte sygeplejerske og kort efter bød han velkommen til 'Friends'-skuespilleren Jennifer Aniston, der ligeledes var med på en kameraforbindelse.

»Jeg er nødt til sige: Gud velsigne jer og alle andre derude, for hvad I gør. Jeg ved ikke engang, hvordan jeg skal udtrykke min taknemmelighed over for alt det, I gør. Sætter jeres eget helbred på spil og alt andet. I gør det fænomenalt!,« udtrykte Jennifer Aniston.

På grund af coronavirussen har den unge sygeplejerske ikke haft synderlig meget overskud - eksempelvis til at lave mad.

Jennifer Aniston, der i januar vandt en Screen Actors Guild Award, sætter stor pris på det sundhedsfaglige personale under corona-krisen.
Jennifer Aniston, der i januar vandt en Screen Actors Guild Award, sætter stor pris på det sundhedsfaglige personale under corona-krisen. Foto: MONICA ALMEIDA
Vis mere

»Det er godt, for ved du, hvad Jimmy har sørget for? Du modtager et gavekort på 10.000 dollars fra Postmates,« lød det opmuntrende fra Aniston.

Postmates er et leveringsfirma i USA, der eksempelvis bringer mad fra restauranter ud til privatadresser.

En tydelig uventet overraskelse - bedømt ud for Kimball Fairbanks reaktion - der havde svært ved at skjule sit store smil af ren begejstring.

Kimball Fairbanks forventer at kunne arbejde og se sine børn igen omkring den 8. april. Imens kan hun nyde godt af udbragt mad i den svære tid.