Over hele verden har der været debat omkring, hvorvidt at ansigtsmaskerne reelt gør en forskel, når det kommer til at beskytte sig mod corona.

Jennifer Aniston, som bedst er kendt for sin rolle som Rachel i hit-serien 'Venner', giver nu udtryk for i et opslag på sin Instagram-profil, at det slet ikke burde være til debat.

'Jeg forstår, at masker er upraktiske og ubehagelige. Men føler du ikke, at det er værre, at virksomheder lukker ned, job går tabt, sundhedspersonale bliver udmattede. Så mange liv er blevet taget af denne virus, fordi vi ikke gør nok', skriver skuespilleren til sit billede, hvor hun er iført en sort ansigtsmaske og kigger intenst ind i kameraet.

Jennifer Aniston skriver videre, at hun tror på, at det her handler om 'grundlæggende godhed', og påpeger, at der stadig er mange, som nægter at tage de nødvendige forholdsregler for at mindske smittekurven og holde hinanden i sikkerhed.

'Hvis du er interesseret i menneskeliv, skal du ... bare #wearadamnmask og opfordre dem omkring dig til at gøre det samme,' konkluderer hun.

Om #wearadamnmask bliver et hashtag, som vil trende i de her tider, hvor corona stadig har et stærkt greb flere steder i verden, er ikke til at vide, men opslaget har fået støtte fra flere store amerikanske stjerner.

I kommentarfeltet har hun fået positive tilkendegivelser fra blandt andet skuespillerkollegaerne Julia Robert, Reese Witherspoon og Orlando Bloom og sangeren Pink.

Også Drew Barrymore, som Jennifer Aniston spillede sammen med i filmen 'Han er bare ikke vild med dig', har kommenteret billedet, hvor hun skriver 'Perfekt formuleret, og kunne du være noget smukkere? Wow'.

Onsdag siger tallene ifølge New York Times database, at mere end 2.653.000 mennesker er blevet inficeret med Covid-19 og mindst 127.000 er døde af coronarelaterede sygdomme.