Anders Lund Madsen erkender, at det ikke har været let at blive skilt fra moderen til sine tre børn og slår samtidig fast, at han aldrig skal giftes igen, selv om han i dag er nyforelsket.

Den komiske journalist indrømmer blankt, at han føler, at han har fejlet, fordi det måtte ende med en skilsmisse.

-  Mit livs projekt - at lave en familie og være sammen med den til dagenes ende, er ikke et projekt, jeg står alene med, men er jeg heller ikke den eneste, der har fejlet - men jeg har også fejlet. Og så kan man sige: 'man kan jo bare lave en ny familie'. Ja, men da er projektet jo allerede fejlet første gang, siger han i et stort interview med Ekstra Bladet.I dag danner han par med den 18 år yngre skuespiller Karin Prehst Utoft, som han mødte under sin optræden i 'Gæster fra Rødby', men at de to skal giftes er 47-årige Anders Lund Madsen overbevist om ikke vil ske.

- Det er ikke mig. Der er ét skud i den bøsse. Dårligt billede, men sådan er det! Det dur ikke. Det kan jeg også sige, når det ikke gik, siger talkshow-værten, der også er ret overbevist om, at han ikke vil sætte flere børn i verden.På grund af, at talkshow-værten nu ikke længere er under juridisk binding til sine børns mor, så har han også lavet et testamente hos en advokat, der skal sikre børnenes rettigheder, hvis han pludselig dør.