Camilla Framnes fra De Unge Mødre offentliggjorde tidligere i dag, at hun skal skilles fra sin mand Christian Olsen – efter blot tre måneder i ægteskabets lænker.

- Christian og jeg skal skilles. Årsagen til dette kan jeg ikke komme nærmere ind på, da det er mine og Christians personlige sager, samt jeg gerne vil beskytte min familie, skriver 24-årige Camilla Framnes, der har to børn, og blev mor første gang, da hun kun var 17, således på Facebook.

Men overfor  Starlounge forklarer Camilla Framnes nu, at bruddet har været på vej længe – også før de to blev gift i september.

- Der er rigtig mange, der ikke har vist det her - kun vores nærmeste vidste besked. Mig og Christian havde besluttet os for at finde ud af, hvad der skulle ske. Jeg ved ikke, om man kan sige, at vi er unge, dumme og naive, men vi blev begge enige om, at vi skulle fuldføre det bryllup, som vi havde planlagt for lang tid siden. Så var vi sikre på, vi nok skulle komme igennem det, siger Camilla Framnes.

LÆS OGSÅ: '

Hun fortæller også, at hun sammen med sin mand har forsøgt at få hjælp udefra til at få det korte ægteskab til at overleve.

- Vi har været i parterapi - det gjorde vi, da jeg tog beslutningen om, at jeg ikke kunne mere - men da var det for sent. Det er ved at være fire uger siden, fortæller hun.

Camilla Framnes fortæller, at skilsmissen har taget hårdt på hende, men at hun efterhånden er ved at være ovenpå igen.

- Jeg har tudbrølet i de sidste fire uger. Men man kan da mærke nu, at man er ved at være mere og mere afklaret, fordi man tror på, at den beslutning, man har taget, er den rigtige, siger hun.