Susan Ks kæreste, Søren, er ked af det og skuffet over at læse om Susans anholdelse på Social Club. Han er på arbejde som elektriker i den persiske golf og har det miserabelt i dag

- Jeg elsker hende, men jeg har ikke brug for en partytøs i mit liv, som ikke fortæller mig sandheden om hendes færden, mens jeg er ude og arbejde. Jeg ville gå gennem ild og vand for hende, men jeg fortjener ikke denne behandling, siger Søren til bt.dk.

Han er mest skuffet over, at Susan har løjet for ham.

- En ting er, at hun er blevet anholdt. Det, der skuffer mest er, at jeg har fortalt hende, hvor hårdt jeg har det herude, når hun render rundt i bylivet. Og i går sagde hun til mig, at det var en middag med veninderne, siger Søren, der har været kærester med Susan et par måneder, siden hun kontaktede ham på Facebook.

Hun har endda sagt, at hun er klar til børn med Søren. Men nu overvejer han, om han virkelig har lyst til at være sammen med hende på denne måde.

- Jeg ligger jo søvnløs, når jeg ved, hun er i byen og feste, som åbenbart er vigtigere for Susan, end hvordan jeg har det. Så hun må til at finde ud af, hvad hun vil med sit liv. Fest og farver....alright. Men så er hun single igen, siger Søren, der har brug for at koncentrere sig om jobbet tolv timer om dagen.