Klassens nye dreng i sketchshowet 'Live fra Bremen' hedder Thomas Warberg og frygter kun én ting under sin debut: at blive skudt!

Stand-up-kometen Thomas Warberg bliver den fandenivoldske fætter til Lars Hjortshøj, Lasse Rimmer, Andreas Bo & Co. i den kommende udgave af 'Live fra Bremen'.

Den 25-årige sønderjyde glæder sig til at blive det upolerede element blandt det garvede guld, når han 11. februar får sin debut i det satiriske show.

- Det er halvdelen af Mandrill-holdet, jeg skal arbejde sammen med! Jeg havde været retarderet, hvis jeg havde sagt nej til det tilbud, siger Thomas Warberg med henvisning til programmet 'Casper og Mandrilaftalen' fra slut-90’erne.

Lige nu består forberedelserne mest i at lægge øre til sine 'kloge kolleger'.

- Som Lars Hjortshøj siger, så skal man ikke tænke. Bare sparke til bolden. Glemmer man en replik, må man råbe 'papegøje' – eller noget. Og så er der en grundregel i comedy: Det værste, der kan ske, er, at en rejser sig op med et gevær og skyder dig, griner Thomas Warberg, der ved Zulu Comedy Galla sidste år modtog 'Läkerol-prisen' som årets nye talent.

Ny mand og kvinde på Bremen er også skuespillerne Esben Dalgaard og Lisbeth Wulff.