Den amerikanske talkshowvært Jay Leno er blevet forbrændt på sine hænder og i ansigtet, efter der opstod en benzinbrand i hans store bilgarage.

Nu sætter en talsmand fra brandsårsklinikken Grossman Burn Center i Los Angeles ord på, hvordan han har det.

Det skriver CNN.

Ifølge talsmanden Aimee Bennett er der heldigvis tale om godt nyt.

Arkivfoto af Jay Leno 2018.
Arkivfoto af Jay Leno 2018. Foto: VALERIE MACON
Vis mere

Den 72-årige bilentusiast er nemlig i stabil tilstand, fortæller hun – og hun forklarer samtidig, at han modtager behandling for 'forbrændinger, som han fik i ansigtet og på hænderne som følge af en benzinulykke i sin garage i weekenden'.

»Han er ved godt humør og er rørt over alle henvendelserne om hans tilstand og ønskerne om god bedring,« udtaler Aimee Bennett i en erklæring og tilføjer:

»Han vil gerne fortælle alle, at han har det godt og er i 'den bedste brandsårklinik i USA'.«

Ifølge CNN var Jay Leno – der samler på biler – ved at arbejder på et af sine køretøjer i sin garage, da den efter sigende pludselig brød i brand.

»Jeg fik nogle alvorlige forbrændinger. Jeg har det o.k. Jeg har bare brug for en uge eller to til at komme tilbage på benene,« skrev han mandag selv i en udtalelse, som Variety har bragt.

Sagen om brandulykken kom frem mandag, efter Jay Leno søndag – som følge af forbrændingen – måtte aflyse et arrangement ved en konference i Las Vegas.