I to en halv måned har Jason Watt været lænket til sin seng og tvunget til at indtage alle sine måltider liggende.

Et mere end seks centimeter dybt sår i ballen har nemlig forhindret ham i at sidde op. Et sår, han slet ikke opdagede, han havde, før det var for sent  – på trods af, at såret var hans egen fortjeneste.

Det fortæller den 51-årige tidligere racerkører i den seneste udgave af Se & Hør.

»Det har været mærkeligt. Men jeg vil sige, de første uger var de værste, selvom jeg dengang troede, det ville blive en kortere periode,« siger han til ugebladet og fortsætter:

»Man bliver helt som i filmen 'Groundhog Day', hvor hver dag er som den foregående. Sådan fik jeg det. Jeg kunne ikke huske, om der var gået tre eller fire uger,« siger han om de ti uger på langs.«

Men lad os først spole tiden tilbage og forklare, hvordan det gik til med numseskaden.

Ifølge Jason Watt startede såret så småt at komme i kølvandet på hans rygoperation.

Efter operationen fik den tidligere racerkører nemlig en ny kørestol, men fordi puden var for bred og skrabede dækkene, forsøgte han ordne den med lidt gaffatape.

Optapeningen medførte dog, at puden blev alt for hård, og efter et døgns tid opdagede Jason Watt, at han havde fået sig et lille sår på bagdelen.

Efter at have siddet på puden en lille uges tid, havde såret udviklet sig til et seks centimeter dybt hul.

»Lægen kunne næsten mærke knoglen, hvis det ikke havde været for nogle sener, der sad omkring den,« fortæller Jason Watt til Se og Hør.

Han fortæller endvidere, at lægens ordre var, at han skulle forblive sengeliggende, indtil hullet var helet, hvilket altså endte med at hele ti uger.

B.T. forsøger at få en uddybende kommentar fra Jason Watt.