Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Janni Ree har været en del af fruerne i TV3-programmet 'Forsidefruer', siden det havde premiere i 2017.

Af og til får man også lov til at møde hendes ægtemand, den 25 år ældre milliardær, Karsten Ree – og ham er seerne vilde med.

»Karsten er jo bare sin egen. Han er jo ikke bleg for at kalde en spade for en spade. Det er nok også blevet værre med alderen, men han har jo bare ikke et filter,« fortæller Janni Ree til B.T. og tilføjer:

»Jeg tror godt, folk kan lide vores spil med en ældre og en yngre. At vi er, som vi er. Hvad den ene ikke siger, siger den anden. Vi er bare, som vi er. Det tror jeg godt, man kan fornemme.«

Janni og Karsten Ree har været et par siden 2013.
Janni og Karsten Ree har været et par siden 2013. Foto: Søren Bidstrup
Vis mere

Af samme grund er der – ifølge Janni selv – mange, der efterspørger et program med ægteparret.

Noget, der tidligere har været aktuelt i henholdsvis 2014 og 2015, hvor parret lavede Kanal 5-serierne 'Janni og Karsten – Mod alle odds' og 'Janni og Karsten – På fri fod'.

Men spørger du Janni Ree i dag, skal seerne altså ikke gøre sig forhåbninger om en tredje omgang med de folkekære tv-personligheder.

»Man ved jo aldrig med fremtiden, men jeg tror, at det ville være for hårdt for Karsten. En ting er at være med i et par afsnit, men at skulle lave en hel sæson, det tror jeg er for hårdt for en ældre. Der mangler han måske lige den sidste energi til det,« forklarer hun.

Forsidefruen er dog fint tilfreds med at have sit eget program, hvor hun i selskab med de fem andre fruer, Amalie Szigethy, Gunnvør Dalsgaard, Jackie Navarro, Tina Lund og Karina von d'Ahé, snart kan opleves i den 11. sæson, der får premiere 27. januar.

Her kan seerne da også se frem til endnu flere stunder med Karsten Ree, afslører JannI.

Andre læser også