Diskretion er en veludviklet sans hos Jan Fog. Og den fik ejendomsmægleren i den grad brug for, da han faldt for Janni Spies.

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Egentlig skulle han blot vise et hus frem for rejsekongen Simon Spies’ enke, Janni Spies. Det var i begyndelsen af 80’erne, Janni var begyndelsen af sine 20’ere og Jan godt på vej ind i sine 30’ere.

Men der var god kemi til mere end en handel, og de mødtes flere gange, hvor det ’ikke handlede om bolig’, som han udtrykker det. De danner par et halvt års tid, men så glider det ud i sandet. Bedre forklaring kan han ikke give.

LÆS OGSÅ: 

- Fordi... Jamen, det blev bare ikke til mere. Det er der mange af mine forhold, der ikke gør. Men jeg er gode venner med de kvinder alligevel. Det er jeg også med Janni. Vi var sikkert blevet fantastisk par i pressens øjne. Men nogen passer bedre til hinanden end andre, lyder den korte forklaring.

Janni og Christian skilt


I det halve år, de dater, forsøger de med alle kneb at holde forholdet hemmeligt. Fotograferne lurer i buskene foran deres huse, men uden held.

- De fik aldrig billedet af os. Som jeg siger: Man behøver jo ikke at parkere lige ude foran.

Han griner. Og så er der sat punktum i den historie. Han vil hellere fortælle om dengang, han vragede en middagsinvitation fra  den amerikanske skuespiller Sharon Stone, fordi han jo havde lavet en aftale med vennerne i Sydfrankrig.

LÆS MERE: 

- Jeg løb fra en middagsinvitation fra Sharon Stone, men så kan jeg jo sige, at hun aldrig har sagt nej til mig. Det havde hun måske, hvis jeg havde spist den middag. Hvor fedt kan det være? Det giver da en større selvtilfredsstillelse. Hva’?

Og så griner han igen.

KØB B.T. FREDAG OG LÆS HELE HISTORIEN OM JAN FOGS STORE, MEN ULYKKELIGE KÆRLIGHED
- Hun vil ikke have rigmanden - men skal arve hans millioner