Den eftertragtede ejendomsmægler Jan Fog gifter sig med sin gamle ekskæreste. Men ægteskabet bliver ikke som ægteskaber er flest.

Gammel kærlighed ruster aldrig. Og slet ikke hvis man hedder Jan Fog. Den 64-årige sølvræv meddeler nu, at han skal giftes med sin gamle kæreste Charlotte Juul, som han dannede par med for over 20 år siden, og som er 17 år yngre end Fog selv.

Selvom de to ikke kunne få det til at fungere som par og heller ikke som sådan skal danne par efter vielsen, skal de altså nu smedes sammen. Det bliver dermed en anden form for ægteskab, end det vi kender som normen.

Kan du kende ham: Se Jan Fogs teenagebilleder

Jan Fog billeder

- Jeg er ikke som alle andre. Vi lever i 2013, og selvom det er dejligt at holde traditioner i hævd, behøver man ikke eje hinanden for at have en kærlighed sammen. Derfor kommer vi ikke til at bo sammen. Jeg elsker min frihed og kan ikke forestille mig ikke at bo alene, som jeg gør nu, siger Jan Fog til BT.

Han og Charlotte Juul, der tidligere har været gift med Thomas Eje, kommer altså ikke til at bo sammen eller være ægtefolk, men det betyder ikke, at Jan Fogs mange kvindelige bejlere skal gøre sig forhåbninger om at vælte Charlotte af pinden.

- Bigami er ikke noget, jeg dyrker. Og min kærlighed til Charlotte har gjort, at jeg aldrig har fundet en anden. Der er ingen, der har overgået hende, siger han og kalder det "brutalt" overhovedet at tale om andre kvinder end Charlotte.

Er du som læser forvirret? Det er der ingen grund til, forsikrer Jan Fog. En del af årsagen til, at de to indgår ægteskab, ligger helt lige for.

- Charlotte har i mange år hjulpet mig med mit firma, hvor hun stadig er ansat. Jeg har i mange år synes, hun skulle overtage det, jeg har skabt. Ved at gifte os slipper vi jo for at betale skat, som man skulle have gjort ved eksempelvis at skrive et testamente, siger han.

De nærmere detaljer omkring brylluppet er endnu ikke fastlagte.