Demi Moore og Ashton Kutcher dengang alt endnu var fryd og gammen. Nu er parret gået fra hinanden og Demi Moore er angiveligt rasende over rygter om, at Kutcher har kastet sin kærlighed på den labre sangerinde, Rihanna.
Demi Moore og Ashton Kutcher dengang alt endnu var fryd og gammen. Nu er parret gået fra hinanden og Demi Moore er angiveligt rasende over rygter om, at Kutcher har kastet sin kærlighed på den labre sangerinde, Rihanna. Foto: Reuters

Rygterne om, at Demi Moores nu forhenværende mand, Ashton Kutcher, dater sangerinden Rihanna, er nu også nået den 49-årige skuespillerinde. Og Demi Moore er alt andet end begejstret.

 

Demi Moore er angiveligt helt knust over beskeden om, at hendes 16 år yngre eksmand har kastet kærligheden på den yngre sangerinde. Hun har ifølge venner fortalt, at tanken om hendes eksmand sammen med Rihanna giver hende brækfornemmelser, skriver Daily Mail.

Ghost-skuespillerinden har generelt tacklet bruddet fra sin tredje mand, som fandt sted i november, temmelig dårligt.

Siden bruddet har hun været en tur på en afvænningsklinik for at blive sin afhængighed af receptpligtigt medicin kvit, ligesom hun også har været i behandling for sin spiseforstyrrelse.


US-UN-UNODC-HUMAN TRAFFICKING-MOORE-KUTCHER


ENTERTAINMENT-US-FILM-MOORE

Angiveligt vejede Demi i begyndelsen af februar omkring 45 kg.

Og den megen fokus på Ashtons nye kærlighedsliv hjælper næppe den syge Demi.

- Demi forsøger konstant at holde øje med Ashton, så da disse billeder kom frem var hun forståeligt nedslået. Demi er overbevist om, at der er foregået noget imellem dem (Rihanna og Ashton, red.) og sagde, at hun fik brækfornemmelser., siger en kilde ifølge Daily Mail til magasinet Grazia.

Det er især tanken om, at Ashton har fundet sammen med en anden kendis, der tilsyneladende irriterer filmdivaen.

- Demi har opført sig skørt lige siden og forsøgt at finde ud af informationer om parret. Demi er i sådan et sårbart stadie – alene idéen om de to sammen har påvirket hende voldsomt, siger kilden. 


ash

Anden kilde siger til Closer magazine, at Demi Moore føler sig ydmyget af, at Ashton dater Rihanna kun få uger efter bruddet.

Ashton Kucther var Demi Moores tredje mand. Hendes første mand var Freddy Moore, fra hvem hun også har sit efternavn.

Dernæst var hun gift med skuespilleren Bruce Willis, som også er far til hendes tre døtre, mens den foreløbige tre’er i rækken altså er Ashton Kutcher. Kutcher og Moore blev gift i 2005 og blev separeret i november 2011.

Ifølge Hollywood-rygterne skulle Ashton og Rihanna have set hinanden i otte uger. Rihanna er desuden blevet set besøge Ashton sent om aftenen.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.