Erhvervsmanden og løve i 'Løvens Hule' Jacob Risgaard burde næsten blive betegnet som enhver svigermors drøm.

For mens mange bare ville nøjes med at købe en buket blomster, så har Jacob Risgaard valgt at købe en væsentlig større gave til sin kones mor.

I Frederikshavn har han nemlig købt en større ubebygget grund i midtbyen udelukkende for at glæde sin svigermor, det skriver det nordjyske medie Kanal Frederikshavn.

»Hun bor i midtbyen i Frederikshavn, og lige overfor er der en stor grund, som hun var så bange for, at der en dag blev bygget et højhus på. Men jeg har netop købt den grund af kommunen, og nu laver vi en insektmark. Vi pløjer hele grunden op og planter en masse vilde blomster på grunden, og først hvis min svigermor bliver træls, bygger vi et højhus,« fortalte en grinende Jacob Risgaard i programmet.

Investorerne fra 'Løvens hule'
Investorerne fra 'Løvens hule' Foto: DR / Per Arnesen
Vis mere

Det afslørende han i programmet 'Ud af hamsterhjulet', som blev sendt til alle elever i 8., 9. og 10. klasse i Frederikshavn Kommune.

I samme program taler Jacob Risgaard om sin hårde og turbulente barndom og samtidig uddeler gode råd til alle de unge mennesker, som lyttede med.

Her fortalte han blandt andet om, at han ønsker, at han havde lyttet mere efter i dansktimerne, så han kunne stave og skrive ordentligt, samt at han hadede matematik.

Jacob Risgaard er foruden at være direktør i Coolshop også en fast bestanddel af tv-programmet 'Løvens Hule', som kører på sjette sæson på DR.

Her har han blandt andet senest lavet en rekordinvestering som kærlighedserklæring.