'Nåh, det var dejligt at vågne til alle jeres vilde beskeder om, at vi alle er dårlige mennesker, sindssyge osv. osv.'.

Sådan indleder en ironisk Jackie Navarro et bidsk opslag på Instagram, hvori hun raser over en række beskeder, hun har modtaget i kølvandet på en episode i TV3-programmet 'Forsidefruer'.

I den omtalte episode er 34-årige Jackie Navarro taget til Guldknap Awardshow i Skuespilhuset i København sammen med Janni Ree, Tina Lund og Gunnvør Dalsgaard.

'Forsidefruen' Amalie Szigethy er ikke blevet inviteret med og ender i stedet med at tage afsted med sin veninde Camilla Dalsgaard, hvilket medfører en voldsomt akavet stemning, da parterne mødes til fashionshowet.

Ifølge Jackie Navarro har hun efterfølgende modtaget utallige sure beskeder fra seere, som mener, at hun og de øvrige 'Forsidefruer' mobber 28-årige Amalie.

Noget, som en rasende Jackie Navarro afkræfter på det kraftigste i sit Instagram-opslag:

'Jeg føler lidt, at I står i skolegården og håber på, at der skal ske en kontrovers, skriver hun blandt andet og hentyder, at det er Amalies eget ansvar at sige fra:

'I skriver om Amalie, som om hun ingen hjerne har eller kan stå op for sig selv. Amalie er en kvinde, som om nogle år fylder 30,' skriver hun, hvorefter hun giver de sure seere en opsang:

'Forsidefruerne' Sarah Louise Christiansen, Gunnvør Virgarsdóttir, Amalie Szigethy og Janni Ree.
'Forsidefruerne' Sarah Louise Christiansen, Gunnvør Virgarsdóttir, Amalie Szigethy og Janni Ree. Foto: Ida Marie Odgaard
Vis mere

'Min profil eller de andres profil er ikke til skraldespandsbrug. Så uanset hvad, så orker jeg ikke at se på jeres uacceptable og modbydelige beskeder. I skulle skamme jer - ikke os.'

Også Janni Ree er gået til tasterne efter at være blevet udstillet som en 'mobber'.

I et opslag på Instagram skriver den 49-årige 'Forsidefrue', at hun er træt af folk, der 'læsser skrald af' hos hende og Jackie Navarro.

'Der bliver skrevet nogle rigtig grimme og personlige ting ud fra en serie, som er skabt til at underholde og forarge jer,' skriver hun blandt andet og fortsætter:

'Der er ikke foregået nogen form for mobning. Når det er sagt, er det vigtigt at forstå, at folk ligger, som de selv har redt, og at der ikke er nogen, der påvirker hinanden.'

B.T. har forsøgt at få en kommentar fra Amalie Szigethy til episoden i programmet samt til Janni Rees og Jackie Navarros Instagram-opslag.

Det har dog i skrivende stund ikke været muligt.

Se hele Jackie Navarros Instagram-opslag herunder: