Realitystjernen Jackie Navarro, der er kendt fra TV3-programmet Forsidefruer, kan hverken skjule glæden eller maven længere.

Til september skal hun og kæresten Rasmus Møller nemlig være forældre til en lille pige.

»Jeg er gravid, og jeg skal have en pige. Jeg glæder mig virkelig meget,« fortæller en glad Jackie Navarro til B.T.

Realitystjernen lægger ikke skjul på, at hun er påvirket fysisk af graviditeten, men glæden er heldigvis det altoverskyggende lige nu.

»Jeg er træt, jeg har kvalme, jeg har alle de der gener. Jeg har også ondt i lænden. Men jeg er glad og lykkelig, og jeg synes, det er et passende tidspunkt, vi får et barn,« siger forsidefruen, der fra torsdag er aktuel i en ny sæson af det populære TV3-program.

Jackie Navarro blev sidste år skilt fra sin mand gennem mere end syv år, Niels Borger Rasmussen, som hun har tre børn med.

I maj kunne den 33-årige tv-kendis fortælle, at hun havde fundet kærligheden på ny i den jævnaldrende Rasmus Møller, og dengang lagde Jackie Navarro heller ikke skjul på, at børn var på tale.

Rasmus Møller havde nemlig ingen børn i forvejen, da de to mødte hinanden, og derfor er det også helt særligt for ham at vente sit første.

Jackie Navarro viser maven frem.
Jackie Navarro viser maven frem. Foto: Nils Meilvang
Vis mere

»Rasmus er rigtig glad, det er hans første barn, og han glæder sig helt sindssygt. Han er selvfølgelig papfar nu til tre børn, og han har taget imod mine børn, som var det hans egne, så han fortjener også at få sit eget barn,« siger Jackie Navarro.

Nyheden om graviditeten har ikke kun skabt glæde hos de vordende forældre, men også hos Jackies tre børn Theodor, Victor og Cherie, hvoraf især sidstnævnte glæder sig meget til at få en lillesøster.

»Mine børn er rigtig glade. Min datter glæder sig helt vildt. Jeg havde spurgt hende: 'Vil du gerne have en lillebror eller lillesøster', og hun sagde helt glad: 'Jeg skal have en lillesøster',« siger Jackie Navarro og tilføjer:

»Hun er meget feminin og går op i at sætte hår og sådan noget, så jeg tror, hun kommer til at synes, det er sjovt. Bare hun ikke giver hende makeup ud over det hele,« griner Jackie Navarro.

Forsidefruerne Jackie Navarro, Amalie Szigethy, Gunnvør Dalsgaard, Janni Ree og Karina von d'Ahé til pressemøde på den nye sæson af Forsidefruerne.
Forsidefruerne Jackie Navarro, Amalie Szigethy, Gunnvør Dalsgaard, Janni Ree og Karina von d'Ahé til pressemøde på den nye sæson af Forsidefruerne. Foto: Nils Meilvang
Vis mere

Hun har tidligere boet hver anden uge i Marbella i Spanien sammen med Rasmus Møller, men det blev for hektisk at tage frem og tilbage, så nu er basen i Danmark.

»Enten skal man bo der, eller også skal man ikke. Børnene er også for små, og jeg har ikke lyst til at flytte fra børnene. Det var stressende at bo i en kuffert, så vi besluttede os for for lang tid siden at flytte hjem,« siger Jackie Navarro.

Det var i januar sidste år, at realitystjernen åbent fortalte, at hun og eksmanden Niels Borger Rasmussen var blevet skilt. Hun har også været åben omkring, at det var hendes beslutning. I dag vil Jackie Navarro ikke kalde de to venner, men de har et velfungerende forhold.

»Vi er ikke venner. Vi er eksmand og ekskone, men vi har et godt samarbejde med børnene. Hvis jeg skal et eller andet, så tager han over, eller omvendt. Selvfølgelig har vi faste uger, men hvis der er en børnefødselsdag, og det ikke lige passer ind, så finder vi ud af det. Skal han rejse, eller skal jeg rejse, så finder vi ud af det,« fortæller Jackie Navarro.