I sommer havde forsidefruen Jackie Navarro en – mildest talt – kedelig oplevelse med Mash Steakhouse.

Her fik et besøg på kædens restaurant i Charlottenlund, kaldet Skovriderkroen, en brat afslutning. Hun, hendes kæreste og et vennepar måtte nemlig forlade restauranten allerede før, de blev bespist, da en tjener af sikkerhedsmæssige årsager ikke ville lade parrene have klapvogne stående ved bordet.

Noget, der i den grad fik Jackie Navarro op i det røde felt – og da B.T. møder forsidefruen nu, et halvt års tid efter, står det klart, at hændelsen stadig sidder i Jackie Navarro. .

»Jeg synes ikke, de har været søde. De burde have givet mig en undskyldning,« fortæller hun og ærgrer sig over, at hun først fik problematikken forklaret på bagkant.

Den 35-årige forsidefrue forlod nemlig restauranten i sommer med en følelse af at være blevet talt ned til.

»Jeg synes, vi fortjener en undskyldning fra manageren, der var super uhøflig,« fortæller Jackie Navarro.

I kølvandet på kontroverserne i sommer, valgte hun at dele sin version af oplevelsen med sine mange følgere på Instagram.

Her skrev hun blandt andet, at hun havde haft 'den værste oplevelse' på restauranten, og at selvsamme havde nogle 'syge, syge regler'.

Da spørgsmålet falder på, hvorvidt Jackie Navarro og familien har besøgt spisestedet siden, er svaret da også klart:

»Nej! Jeg tror heller ikke, jeg er velkommen, hvis jeg skal være helt ærlig.«

Da B.T. på daværende tidspunkt dækkede sagen, skrev Mash i et skriftligt svar følgende om hændelsen:

'Det er korrekt, at vi havde et selskab 23. juli, der gav uventet støj. Faktisk henvendte andre gæster sig til vores personale efter hændelsen, fordi de fandt selskabets opførsel og især den truende adfærd helt uacceptabel. Egentlig havde vi ikke tænkt os at gøre mere, selvom selskabet heller ikke betalte deres regning, fordi vores personale på den givne aften har fulgt vores regler og service til punkt og prikke.'

Andre læser også