Seere af tv-programmet 'Landmand søger kærlighed' har været vidne til, at forholdet imellem landmanden Jack Rasmussen og kvinden Bente udfoldede sig.

Det viste sig dog, at forbindelsen ikke var stærk. Parret er nemlig ikke sammen længere.

»Jeg tror, at jeg lod mig rive med af stemningen og programmet. Jeg har aldrig prøvet at være i sådan noget før, så det var uvant. Bente er en dejlig kvinde, men der gik hurtigt hverdag i den,« siger Jack Rasmussen til Billled-Bladet.

Han og Bente ville dog sagtens kunne tage på en motorcykeltur sammen igen, bekræfter de begge over for bladet. De er stadig på god fod.

Jack Rasmussen fortæller, at programmet har givet ham mere selvtillid, og hvor han tidligere gemte sig på gården, er han klar på at åbne mere op nu.

I programmet er han desuden meget ærlig om nogle af de ting, som han har kæmpet med tidligere i sit liv.

Til TV 2 har Jack forklaret, at han ramte bunden i 2008, hvor han blev taget for spritkørsel med en promille, der lå på 0,8.

Han kunne derfor ikke køre til og fra arbejde og mistede sit job.

Forinden havde han fået at vide, at hvis ikke han stoppede sit alkoholmisbrug, ville han dø af det.

Det fik dog ikke i første omgang Jack til at lægge sprutten på hylden, men efter nedturen i 2008 gjorde hans 18-årige datter Mia for alvor noget ved sagen.

»På det tidspunkt var det bare planen at få ham tilbage på ret køl, hvor han måske drak 12-15 øl om dagen frem for 20-30. Vi skulle have ham til at fungere igen,« fortæller Mia Rasmussen til TV 2.

Da Mia lykkedes med at få sin far til at kontakte et behandlingshjem i 2008, begyndte det hele at gå fremad.