Larry Hagman.
Larry Hagman. Foto: FRED PROUSER

Skuespilleren Larry Hagman bruger ifølge venner al sin tid på at passe sin syge kone. Det tærer hårdt på skuespilleren.

Larry Hagman er kendt for rollen som den ondskabsfulde oliemilliardær J.R. Ewing i tv-serien Dallas. I dag har den 78 årige skuespiller andre ting at tænke på end manuskripter, da hans liv ifølge venner udelukkende handler om at passe sin syge kone.

- Han passer hende på fuldtid og gør sit bedste for at hjælpe hende med at håndtere hendes alzheimers. Halvdelen af tiden er han helt knust, fortæller en familieven.

Billeder i det seneste National Enquirer viser en tydeligt svækket Larry Hagman i færd med at tanke sin bil ved en benzinstation i Californien. Her så det ifølge øjenvidner ud til at kræve ham store anstrengelser både at tanke bilen og aflæse skærmen.

- Det var trist. Man ville aldrig have gættet på, at det var den samme mand som spillede den skruppelløse J.R. Ewing i Dallas, siger øjenvidnet til magasinet, ifølge Contactmusic.

Nu er den gamle dallasstjerne heller ikke helt ung længere, og da han tidligere har gennemgået en levertransplantation er der ikke noget at sige til, at han er svækket. Venner af familien mener dog, at konens sygdom er årsagen til, at det nu står så skidt til med Larry Hagman.

- Han lider. Dagene er lange. Han er udslidt og spiser ikke rigtigt. Det er en meget deprimerende situation.

Larry Hagman blev gift med Maj for 56 år siden, og han mente det, da han sagde ja til at være sammen med Maj i medgang og modgang.

- Jeg kan se tristheden i hendes øjne, men jeg kan ikke give slip på hende. Jeg vil være sammen med hende til det sidste, siger Larry Hagman.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.