Nu kan Irina Olsen tilføje endnu flere bedrifter til sin liste.

Fra realitystjerne til blogger til makeup-ekspert med egen skønhedsserie, og snart kan hun altså også kalde sig forfatter.

Den Kim Kardashian-lignende skønhed bekræfter nemlig over for Realityportalen, at hun er gået i gang med at skrive sin første bog.

Selvom bogen stadig er i udviklingsfasen, kan Irina løfte sløret for, at det ikke er fiktion, men derimod en personlig beretning om hendes liv.

'Selvom jeg forestiller mig, at jeg har en Emily Brönte-ish øjeblik her, så er det ikke en novelle. I ved, at jeg er glad for at fortælle om mine egne erfaringer, og min drøm er, at bogen kommer til at ligge fremme i jeres hjem og genlæst flere gange,' skriver hun i et Facebook-opslag.

Hun fortæller, at formålet med bogen er at inspirere og gøre en positiv forskel.

Bogen skal give et nyt syn på livet

'At den giver jer et smil på læben, lidt motivation, nyt syn på nogle aspekter af livet, mere mod til at drømme, mere livsgejst, mere tro på jer selv, og at den bliver til gavn,' fortæller bloggeren.

Bogprojektet har i lang tid stået højt på prioritetslisten hos Irina Olsen, og nu skulle det være. Hun kan løfte sløret for, at bogen allerede lanceres i 2020.

På nuværende tidspunkt kan Irina ikke røbe flere detaljer om bogens indhold, så vi må fortsætte med at vente spændt.

Herunder kan du se Irinas opslag, hvor hun afslører sin nye bog.

Artiklen er bragt i samarbejde med Realityportalen: