Foto: Instagram/irinathediva

Realitystjerne, blogger, babe - og nu mor til en datter på snart et år.

Irina Olsen, tidligere Babenko, har for nylig slået sig ned med mand og barn efter en vild tid som realitystjerne og sexsymbol. Men billederne på bloggerens Instagram-profil kan stadig få de mest bornerte til at kigge væk. Og det er faldet flere for brystet. Især mener nogle, at rollen som mor ikke kan forenes med dampende hede billedserier.

5674

Irina Olsen møder bl.a. kritik, da hun lægger et billede på Instagram af sin bagdel i en stram bodystocking.

Men det er Irina Olsen fuldstændig ligeglad med. Hun er stolt af sin kurvede krop, som hun netop har vist frem endnu engang i en vovet fotoserie på mandesiden Connery.com.

Privat

Her fortæller hun samtidig, hvorfor hun slår et slag for de frodige former på sine egne sociale mediekanaler:

»Det er ved at blive lidt trættende, at medierne i så mange år har hentydet til, at vi skal træne og være på evig slankekur for at veje de der bestemte kilo og have en helt flad mave og meget stram numse. Man skal selvfølgelig være god ved sig selv og passe på sit helbred og være aktiv og ikke bare ligge på sofaen. Men alt det der pres med at kvinder skal se ud på en bestemt måde, det skal simpelthen fjernes. Vi kvinder klarer os sgu i forvejen mega godt med alt det, vi skal præstere i disse dage,« fortæller hun.

Irina

Allerede da hun dukkede op på tv-skærmene i TV3-programmet 'Fristet' i 2011, var Irina Olsen bevidst om, at hendes krop var fyldigere end de fleste andre tv-personligheders. Inden da havde hun kæmpet i de unge år med at acceptere sig selv, så bloggen blev et vigtigt værktøj til at skabe dialog med de unge primært kvindelige læsere:

»Vi kan relatere til hinanden og man føler, at man ikke er alene om de tanker, man har om, hvordan man ser ud. Det skal heller ikke gå den anden vej selvfølgelig. Altså, det skal ikke være sådan, at kun en slags kropsform er den ideelle,« siger hun.

BRITAIN-US-ENTERTAINMENT-FILM-STARWARS

»Jeg er MEGET glad for, at der er fremskridt indenfor accept af den mere kurvede kvindekrop, og bruger klart mine sociale medier til at lave lidt larm omkring det.«

Babenko

Irina Olsen danner par med DJ’en Morten Brangstrup Olsen, med hevm hun har datteren Allessia Maria på snart et år.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.