'Åh, sikke en skam …'

Sådan skrev realitystjernen Henry Simmons fra 'Absolutely Ascot' ironisk i et opslag fra sin balkon i Dubai, da de britiske myndigheder lukkede ned for fly fra ørkenstaten.

Han er blot én af en række britiske influencere, der den seneste uges tid har benyttet sine sociale medier til at håne 'misundelige' borgere, der kritiserer, at influencerne har valgt at rejse til De Forenede Arabiske Emirater midt i coronapandemien. Det skriver The Sun.

I Storbritannien har myndighederne – ligesom i Danmark – lukket ned for fly fra Dubai, hvilket har medført, at de udrejsende influencere er strandet i ørkenstaten. Noget, som mange af dem altså bestemt ikke er kede af.

'Åh, sikke en skam', lød det ironisk fra realitystjernen Henry Simmons, da de britiske myndigheder meldte ud, at flyvninger fra Dubai blev lukket ned.
'Åh, sikke en skam', lød det ironisk fra realitystjernen Henry Simmons, da de britiske myndigheder meldte ud, at flyvninger fra Dubai blev lukket ned.
Vis mere

For eksempel skrev influenceren og OnlyFans-kendissen Honey Evans følgende på sociale medier, da nedlukningen blev en realitet:

'Fly fra Dubai til UK er aflyst. Så bliver jeg vel nødt til at blive her. Sikke en skam.'

Realitystjernen Laura Anderson fra 'Love Island' er også en af de mange influencere, som er blevet kritiseret for at rejse til Dubai.

Hun nåede dog hjem til Storbritannien, inden landet lukkede ned for flyvninger, hvorefter hun benyttede sin hjemsendelse til at skælde ud på dem, der har haft kritiseret hende.

'Den her ting, hvor alle hader influencere. Jeg er virkelig sådan, fuck det … Jeg har det her som mit job. Jeg tror, det ville være en god idé, hvis folk fik større indsigt i, hvordan virkeligheden for en influencer egentlig er,' lød det.

Der er også flere danske kendisser og influencere, som er blevet kritiseret for at rejse til Dubai – deriblandt Kessler-familien, som kom i ekstra modvind, da de forsøgte af forklare deres beslutning i 'Aftenshowet'.

Her udtalte Mikkel Hvidt Kessler og hans kone, Lea Hvidt Kessler, nemlig, at kritikken nok bare bundede ud i misundelse.

En kommentar, som ikke blev vel modtaget af deres kritikere, som påpegede, at kritikken netop ikke drejede sig om misundelse, men om kendisparrets manglende samfundssind.

I Danmark varer indrejseforbuddet fra Dubai indtil videre til 2. februar.