Hun har efterhånden været med i flere realityformater, hun driver en blog, og mere end 17.000 personer følger hende på Instagram.

Den norske influencer Aurora Gude trives i rampelyset. Men der er også en bagside af den ellers så skinnende medalje: Uønskede dickpics.

I et interview med Dagbladet fortæller den 28-årige influencer, at hun hver dag modtager over 20 billeder og videoer med vulgært indhold.

Indhold, hun ikke har nogen form for interesse i, og som hun aldrig har bedt om at modtage. Og det har altså gjort hende så irriteret, at hun i et blogindlæg direkte til sine fans langer ud efter dem, hvis adfærd hun finder grænseoverskridende.

»Jeg synes, det er for dårligt, at enkelte personer tror, at Snapchat er en kanal, hvor du uden konsekvens kan sende onani, seksuelt betonede beskeder og andre forstyrrende billeder og videoer til andre,« skriver hun.

»Det er okay at have feticher og synes godt om, hvordan andre ser ud, men det er ikke okay at sende nogen former for seksuelle eller krænkende beskeder til folk, du ikke kender.«

»Havde jeg et ønske om at se en penis, havde jeg selv bedt folk sende den slags. Få det til at stoppe. Jeg tænker ikke på det.«

Selv om det i Norge – ligesom herhjemme – er ulovligt at sende den type indhold til personer, der ikke ønsker det, har Aurora Gude aldrig anmeldt episoderne.

Det er for besværligt, mener hun og bruger i stedet energien på at blokere personerne med de uønskede henvendelser.

Men adfærden gør hende utryg. Særligt, fordi nogle ikke holder sig til at sende billeder.

I nogle tilfælde har hun modtaget beskeder om, at nogen har opholdt sig ude foran hendes hjem – mens de har onaneret.

»Man får jo lyst til at rulle gardinerne ned og gemme sig, men sådan kan man jo heller ikke leve sit liv,« siger hun til Dagbladet.

Norske Aurora Gude er langt fra det eneste kendte ansigt, der får den form for uønsket opmærksomhed.

Herhjemme har flere offentlige personer fortalt om, hvordan der også i deres indbakker dukker uønskede portrætteringer af kønsdele op.

En af dem, der har været særligt aktiv i debatten om penisbilleder, er debattøren Louise Kjeldsen, som nogle måske bedst kender under aliasset Twerk Queen.

Hun har tidligere fortalt, hvordan det nærmest var hverdagskost for hende at modtage de blottende billeder. Og hvordan hun mener, at det er et problem, der skal tages meget alvorligt.

»Jeg er ikke bare et forlænget onani-aggregat, som du kan benytte dig af. Det vidner om, at unge mænd ser kvinder som værktøjer i udlevelsen af deres egen seksualitet.«

»Det er ikke nøgenhed eller seksualiteten, der er problemet, men det er det grænseoverskridende element, at der ikke er blevet givet samtykke til at være en del af den seksualitet,« har hun blandt andet udtalt.