På skærmen er hun smilende og selvsikker, men ude i den virkelige verden frygter Ida Wohlert, at folk tror, at hun er en krukke.

Sidste år blev hun morgenmakker til Morten Resen på Go' Morgen Danmark, men 33-årige Ida Wohlert skal stadig vænne sig til opmærksomheden, der fulgte med jobbet.

- Jeg tænker over, om folk synes, jeg er en krukke, siger tv-værten med et grin til gratismagasinet Lime.

- Go' Morgen Danmark er jo et meget bredt program, så derfor har mange mennesker en holdning til værterne. Og jeg ved da godt, at halvdelen af dem, der kigger, ikke nødvendigvis synes jeg er god. Det kan da godt være, at de tænker 'Oh, my god, der kommer hende dåsen'.

Og hun kan stadig ikke undgå at blive påvirket af al opmærksomheden omkring hendes person.

- Jeg er da bevist om, hvad folk tænker. Når jeg f.eks. står nede i køen i Føtex med et barn, der tér sig tosset, så kan jeg godt føle, at folk stirrer lidt og tænker: 'Hmm, lad os se, hvordan hun klarer den... Den dér usikkerhed rammer nok lidt hårdere, når man er et offentlig ansigt, siger Ida Wohlert.

Men det vejes op af rosen fra mennesker, hun tilfældigt møder på gaden. Som den den ældre herre, hun mødte, da hun var på kunstmuseet Louisiana med familien forleden.

- Så kom der en ældre mand hen og sagde: ''Ved du hvad, du er meget pænere i virkeligheden'. Og så sagde jeg: 'Det var da godt, det ikke var den anden vej rundt, haha.