Den smukke tv-vært Ibi Støving og Brøndbyfyrtårnet Simon Makienok skal giftes.

Det skriver parret på deres spritnye blog, crystalkidbabyshark.com, som gik ned kort tid efter lanceringen - på grund af overvældende interesse for nyheden:
'Der har været 300 besøgende i minuttet', skrev Ibi Støving efterfølgende som forklaring på nedbruddet.
 
- Vi skal giftes! Vi er selvfølgelig ekstremt glade & lykkelige og glæder os helt vildt til den store dag. Hvor, hvornår og hvordan og hvad der ellers foregår i vores liv- ja, det kan vi følge med i her på vores nye site, skriver de nyforlovede.

Kendisparret på henholdsvis 39 og 23 år begyndte at date i august sidste år, og nu har to-meter-manden altså været nede på knæ trods den store alders- og højdeforskel.

Spørgsmålet er om Ibi Støving nu falder til ro. Der har ellers været fart over feltet, når det gælder hendes tidligere forhold.

I 2003 var hun forlovet med sangeren René Dif, men forholdet endte brat, efter at Aqua-sangeren blev dømt for vold, da han på en sommerhustur havde slået Ibi Støving i hovedet.

Fem år senere blev den 39-årige tv-vært mor til sin nu 6-årige søn, Anakin, efter et turbulent forhold med den svenske fodboldspiller, Tobias Grahn.

Det er heller ikke første gang, at Ibi Støving bliver gift. En druktur i Las Vegas med vennen Kevin endte på klassisk Vegas-vis med en tur på kapellet, og dermed havde hun i en kort årgang skiftet sit efternavn til Castrow.

Simon Makienok er nu Ibis Støvings seneste kæreste, og parret har tidligere været i mediernes søgelys, hvor det har forarget flere, at hun har valgt en 16 år yngre mand.

Inden hun faldt for den unge Brøndbybomber, datede hun den 46-årige instruktør og danser, Alexander Kølpin, men det unge virilitet vandt og blev i sidste ende Ibi Støvings valg.