Den amerikanske præsidentkandidat Donald Trump fik ved nattens primærvalg i Florida endnu en kæmpesejr, der fik den hidtidige republikanske spidskandidat Marco Rubio til at trække sig.

Titlen som USAs næste præsident er dermed endnu tættere på for den republikanske præsidentkandidat, som mange elsker - og mange elsker at hade.

Til den sidste kategori hører blandt andet flere af Hollywoods superstjerner, og siden Donald Trump har fået vind i sejlene af de amerikanske vælgere har flere stjerner været ude og bebude, at de altså er klar til at rive teltpælene op og forlade landet, hvis Trump skulle gå hen og vinde pladsen i Det Hvide Hus, skriver The Independent.

Miley Cyrus
En af stjernerne, der bestemt ikke er fan af den 69-årige Trump er sangerinden Miley Cyrus. Allerede efter Trumps store sejr på Super Tuesday for lidt over to uger siden ytrede stjernen på Instagram, at hun ikke agter at blive i USA, såfremt Trump indtager præsidentembedet.

»Seriøst, fuck det her lort, jeg flytter, hvis det her er min præsident! Jeg siger ikke ting, jeg ikke mener,« skrev Cyrus blandt andet i et længere vredesudbrud om Trump.

Artiklen fortsætter under billedet.

Samuel L. Jackson
Skuespilleren Samuel L. Jackson, som senest har været aktuel i Quentin Tarantinos 'The Hateful Eight' har i et Jimmy Kimmel-indslag meget tydeligt sagt, at han ikke vil være i samme land som Donald Trump.

»Hvis den motherfucker bliver præsident, flytter jeg min sorte røv til Sydafrika,« siger han - omend i en satirisk sammenhæng.

Artiklen fortsætter under videoen.

Woopi Goldberg
Den Oscar-vindende skuespillerinde Woopi Goldberg har også i et interview med til den amerikanske tv-station ABC's program 'The View' fortalt, at hun agter at flytte. I et langt interview angriber hun især, hvordan Trump ofte langer ud efter minoriteter og giver andre skylden for USAs problemer.»Jeg synes ikke, det er Amerika. Jeg ønsker ikke, at det er Amerika. Jeg vil ikke have, det skal være Amerika. Måske er det på tide, at jeg flytter, du ved,« siger Woopi Goldberg i interviewet og tilføjer:

»Jeg har råd til det! Jeg har altid været en amerikaner, og det her har altid været mit land, og vi har altid været i stand til at have diskussioner. Og nu er det pludselig blevet til, du ved, ikke dem og ikke dem,« med henvisning til Trumps udmeldinger om blandt andet muslimer, som ikke er velkomne i USA.

Cher
Sangerinden Cher har flere gange brugt sin Twitter-profil til at ytre sin støtte til Hillary Clinton og omvendt sit had til Donald Trump. Allerede sidste år fortalte hun i et tweet, at hun også flytter - og endda meget langt væk - hvis Trump bliver præsident.

»Hvis han bliver valgt, flytter jeg til Jupiter,« skriver Cher, uden dog at give nogen forklaring på, hvordan hun har tænkt sig at komme til og leve på planeten.

Artiklen fortsætter under billedet.

Jon Stewart
Det kommer måske ikke som den store overraskelse, at Jon Stewart, tidligere vært på talkshowet 'The Daily Show', ikke er Donald Trumps største fan. Tværtimod. Derfor truede han også allerede sidste år med at forlade landet, hvis den republikanske kandidat vinder valget.

»Jeg ville overveje at sætte mig i en raket og tage til en anden planet, for så er denne planet tydeligvis blevet skrupskør,« sagde Stewart til People.

De mange kendisser er bestemt ikke alene. En ny undersøgelse viser, at næsten en tredjedel af vælgere kunne overveje at flytte til Canada, hvis Trump vandt, og efter Super Tuesday så man også en voldsom stigning på Google-søgninger om, hvordan man som amerikaner flytter til Canada.