Foto: Liselotte Sabroe / Søren Bidstrup

Året 2012 går på hæld. Og om ganske få dage er året helt slut.

Sådan har det også været for flere af de kendtes kærlighedsforhold.

I år har flere af de kendte valgt at bryde ud af ægteskabet eller parforholdets trygge fold. Men for flere af de kendte blev tiden som single på kærlighedens jagtmarker ikke lang. I stedet fandt de relativt hurtigt efter bruddet med den mangeårige partner kærligheden igen med en ny partner. Og noget tyder også på, at det gamle ordsprog om, at lige børn leger bedt stadig er gangbart. For som det er tilfældet for mange, har flere af de kendte da også fundet deres nye partner inden for deres egne fagrækker. Mens andre har fundet kærligheden igen hos en partner, der arbejdsmæssigt beskæftiger sig med noget helt andet.

Men hvem er årets hotteste par? Det kan du være med til at afgøre ved at give din stemme til et af de fem udvalgte par på bt.dk

Rigmandspigen forelskede sig i popsangeren

Sarah Zobel er født med en sølvske i munden. Men i foråret valgte hun at vende ryggen til sin ægtemand, Alexander Kølpin, og den velhavende omgangskreds. Den 38-årige mor til to børn på 11 og seks år var nemlig så forelsket i den ni år yngre popsanger Burhan G., at ægteskabet med den tidligere balletdanser i dag er helt forbi. I årets løb er Sarah Zobel og Burhan G. flere gange blevet spottet på Københavns in-steder, hvor ingen, der har set dem, kan være i tvivl om, at Zobels glødende følelser er gengældt.

Mr. News har fået ny kæreste

År 2012 har været et skelsættende år for Mr. News, Jes Dorph-Pedersen. Det 25 år lange ægteskab med Lene Lindholm Mortensen brast. Men allerede i foråret blomstrede amorinerne mellem ham og Louise Lehrmann, chefredaktør på Bolig Magasinet og Bolig Plus. Det er ikke kommet frem, hvordan de to journalister har mødt hinanden. Men arbejdet kan være en mulighed. Den to gange fraskilte og mor til fire, Louise Lehrmann, har nemlig været brugt en del af TV2 Go Morgen som ekspert i møbler. Til sammen har de to turtelduer fem børn.

Stjerneinstruktøren og Forbrydelsen-moderen faldt for hinanden

Da Ole Bornedal og Helle Fagralid første gang mødte hinanden, kunne ingen af dem stoppe den samtale, de havde startet. Og inden der var gået et år, var den blonde og forgrædte mor i Forbrydelsen, Helle Fagralid, blevet gift og havde købt nyt hus i Hellerup med filminstruktøren, hvor de i dag bor med deres tilsammen fire børn. Ole Bornedal og Helle Fagralid mødte hinanden, da han inviterede en række skuespillere til samtaler i forbindelse med en ny tv-serie.

Børnenes pianist forelskede sig i violinist

I sommer kom det frem at far til fem-pianisten Sigurd Barret, og hans hustru Winnie Merete Barret, havde kastet håndklædet i ringen og skulle skilles efter 18 års ægteskab. Men ved premieren på den nye James Bond film i oktober, stod Sigurd Barret frem på den røde løber med sin nye kærlighed, violinisten Sara Wallevik, der er ansat på Det Kongelige Teater.

- Vi mødte hinanden gennem fælles venner i sommer, fortalte en strålende glad Barret. Tilsammen har de to otte børn.

Popdrengen scorede popdronningen

De har haft svære kår helt fra begyndelsen, da Medina og Christopher forelskede sig glubende i hinanden. Men trods en aldersforskel på otte år, hvor Medina er ældst og hendes etablerede karriere kontra hans, der netop er begyndt, er kærligheden intakt. Det var slet ikke Medina, som var ude med snøren efter den 20-årige popsanger. Det var nemlig en ihærdig Christopher, der til sidst scorede en nødtvungen Medina. Siden har de boet sammen først i Nordsjælland, men nu bor de i en penthouselejlighed på Halmtorvet.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.