De fleste husker hende som den lattermilde pianist og holdkaptajn i musik-quizzen 'Hit med Sangen', der blev sendt i 00'erne med Amin Jensen ved roret. Men i dag laver Sascha Dupont noget helt andet.

Hun har nemlig åbnet en frisørsalon i Los Angeles - uden at vide noget som helst om hår, skriver Her & Nu.

»Næh... det eneste, jeg ved om hår, er, at jeg har rigtig meget af det. Men min mand fik en tosset idé, fordi han helt tilfældigt faldt over en allerede eksisterende salon, der var til salg, og jeg blev mere eller mindre hevet med ind i det. Men det er vel på tide, at jeg bliver voksen,« siger den 43-årige musiker til ugebladet og tilføjer, at hun ikke selv skal føre saksen, men dagligt besøge salonen med gemalen for at holde styr på forretningsdelen.

Sammen med sin daværende ægtemand Morten Bay flyttede Sascha Dupont i 2008 til Los Angeles for at prøve lykken. Forholdet gik i stykker, men sangfuglen blev i USA, hvor hun siden fandt kærligheden på ny i musikeren Bryan Connor. I 2010 blev de gift i Las Vegas, og i 2013 blev de forældre til sønnen Timothy.

Sascha og manden Bryan Connor. Vis mere

Sascha Dupont med sønnen Timothy. Vis mere

Sascha Duponts nye liv som forretningskvinde har også betydet et nyt liv som blondine. Hendes ansatte valgte nemlig at klippe chefens karakteristiske lange, mørke manke af for at øve sig, fortæller hun til Her & Nu.

På Instagram har hun delt et billede af de lyse lokker med teksten: 'Fordele ved at eje en frisørsalon'.

At hun i dag ejer en frisørsalon betyder dog ikke, at Sascha Dupont har lagt musikken på hylden. Hun spiller stadig og har beholdt størstedelen af sine privatelever, ligesom hun jævnligt tager hjem til Danmark for at optræde med bandet 'Sing Sing Sing', som hun har dannet med Søren Jacobsen, Alex Nyborg Madsen, Ivan Pedersen og Lonnie Kjer.

Musikeren og sangskriveren Sascha Dupont i sin lejlighed i Los Angeles, USA. Vis mere

Sascha Dupont. Vis mere