Det er ikke altid lige nemt at være i det offentlige søgelys som kendt. Og slet ikke når følelserne løber af med en - både på den gode eller den lidt mindre gode måde. Senest er den amerikanske skuespiller Dennis Quaid kommet i fokus, efter han er blevet fanget på en mobilvideo i et vredesudbrud på et film-set. Her er en række stjerner eller kendte, der er også pludselig har mistet besindelse i offentligheden.

Se også: Fanget på mobil-telefon: Her går Hollywood-stjernen amok på film-set

Tom Cruise

Oprah Winfrey og Tom Cruise tilbage i 2011. 
Oprah Winfrey og Tom Cruise tilbage i 2011.  Foto: Reuters
Vis mere

De fleste af os husker måske, da Tom Cruise i 2011 af ren og skær henrykkelse over sit ægteskab med Katie Holmes hoppede op og ned i sofaen under et show hos Oprah Winfrey.

Christian Bale

Christian Bale.
Christian Bale. Foto: EPA
Vis mere

I 2009 gik Christian Bale amok under optagelserne til filmen 'Terminator Salvation' og svinede en medarbejder fra filmholdet til for at stå i vejen.

David Hasselhoff

David Hasselhoff.
David Hasselhoff. Foto: EPA
Vis mere

Også Baywatch-stjernen David Hasselhoff har også haft sit pinlige øjeblik, da hans egen datter offentligtgjorde en video med stjernen liggende fuld på gulvet uden t-shirt, mens han forsøgte at spise en cheeseburger.

Charlie Sheen:

Charlie Sheen.
Charlie Sheen. Foto: Reuters
Vis mere

Hvor skal man starte. Charlie Sheen har i høj grad fået opmærksomhed i medierne for sin gale opførseln med narko, sprut, pornomodeller, skilsmisse, offentlige svinere, rablende interviews og fyring fra USA’s populæreste tv-serie ’Two and a Half Men’.

Britney Spears:

Britney Spears.
Britney Spears. Foto: AFP
Vis mere

Også Britney Spears har formået at gøre opmærksom på sig selv på en lang række måder. I 2007 chokerede hun verden ved at barbere sig skaldet. Og stjernen har blandt andet også angrebet en papparazzi bil med en paraply. Det er blot et par af stjernens skandale-øjeblikke, som i 2007 resulterede i, at hun mistede forældremyndigheden over sine to drenge.

Mel Gibson:

Mel Gibson.
Mel Gibson. Foto: Reuters
Vis mere

Mel Gibson har også tiltrukket sig opmærksomhed i løbet af årene med en række skandale-øjeblikke, men den værste må være et telefonopkald til Oksana Grigorieva, hvor stjernen lagde en chokerende talebesked, hvor han angiveligt ville dræbe moderen til hans barn og bruge hendes rester som gødning.

Lindsay Lohan:

Lindsay Lohan.
Lindsay Lohan. Foto: Reuters
Vis mere

Lindsay Lohan. Måske skandale-droningen over dem alle? Lad os bare sige, at det meste stjernen har foretaget sig siden 2007 er en stor nedsmeltning på grund af hendes stof- og alkoholmisbrug.

Også i Danmark kan bølgerne gå højt, når man er en offentlig person og på tv.

Bertel Haarder går amok på DR-journalist:

Tilbage i december 2010 gik sundhedsminister Bertel Haarder (V) amok på en DR-journalist. Klippet blev et af de mest sete på BT TV i 2010. Se klippet her.

 

3 visninger

Ole Sohn og finansminister Claus Hjort Frederiksen i verbal slåskamp:

Ole Sohn og finansminister Claus Hjort Frederiksen.
Ole Sohn og finansminister Claus Hjort Frederiksen. Foto: Keld Navntoft
Vis mere

I en debat på TV2 News i 2011 røg SFs Ole Sohn og finansminister Claus Hjort Frederiksen (V) i en verbal slåskamp. Tv-værten Lotte Mejlhede fortalte efterfølgende, at det havde været noget af en prøvelse at styre de to mænd. Se episoderne her:

 

1 visninger

 

Anne-Grethe Bjarup Riis rasende i Go' morgen Danmark

 

35 visninger

I en udsendelse på TV2s Go' morgen Danmark tilbage i 2011 rasede skuespillerinden Anne-Grethe Bjarup Riis mod Susanne Møller fra SIO. Debatten var så vild, at morgen-vært Morten Resen måtte bede den ophidsede skuespillerinde om at holde mund.