Lisa Lents har valgt 23-årige Trine Lundgaard Nielsen til Danmarks VM-babe i Sydafrika.

I år bliver Danmark ikke kun repræsenteret af det danske fodboldlandshold til VM 2010 i Sydafrika, men også af en dansk Miss World-babe.

Den britiske Miss World Organisation har besluttet sig for at bakke op omkring VM i fodbold og har derfor bedt alle lande, som deltager i VM om at udvælge en "Miss-præsentant" fra hvert land.

Lisa Lents fra Miss & Mister of Denmark-organisationen har stået for udvælgelsen af den danske Miss Danmark World Cup 2010-repræsentant.

Da den nye Miss Danmark World 2010 først bliver fundet senere på året, er valget faldet på 23-årige Trine Lundgaard Nielsen, som var Danmarks repræsentant til Miss World konkurrencen i 2005.

Trine er opvokset i Billum, men er nu bosat på Amager. Hun studerer BcS i Service Management og Business Administration på Copenhagen Business School.

Den danske repræsentant ankommer til Johannesburg den 6. juni sammen med de andre Miss repræsentanter, hvor Miss World organisationen tager sig godt af de unge kvinder, som skal bo på det mest luksuriøse 5 stjernet hotel med alt inklusivt og rejse rundt med organisationen.

Det bliver en god blanding af tidligere Miss World og regerende Miss World repræsentanter, som skal ud og se alle kampene til VM og støtte de forskellige lande. Når et land ryger ud, så ryger repræsentanten også hjem.

Der startes med 32 Miss’er, så ryger de 16 hjem, næste gang er det 8, 4 osv. DVS jo bedre det danske landshold klarer sig i år, jo længere får Danmarks Miss World Cup 2010 Trine Lundgaard Nielsen lov til at blive.