Hugo Helmig er både glad og meget, meget forelsket i sin nye kæreste.

Der var nok en del unge piger, der sukkede opgivende, da det tidligere på måneden kom frem, at charmerende Hugo Helmig havde fået en kæreste. En kæreste, han mødte på dét hotel, Hugo Helmig og hans forældre boede på, mens deres hjem blev renoveret. Hun sad i receptionen på hotellet, og det var faktisk kærlighed ved første blik for 19-årige Hugo Helmig.

– Hun er verdens dejligste, og jeg er meget glad og forelsket, fortalte Hugo Helmig forud for ZULU Awards, hvor han var nomineret i kategorien ‘Årets hit’ med hittet ‘Please Don’t Lie’.

LÆS OGSÅ: HAHA: Holly vandt en Zulu Award – sådan siger hun tak

Det er først kommet frem for nyligt, at Hugo Helmig kun har øje for én pige, men turtelduerne har faktisk kendt hinanden i et stykke tid.

– Vi har været sammen i omkring fire måneder, så det er meget nyt, men jeg er fandeme glad, fortalte Hugo Helmig.

LÆS OGSÅ: Geggo vinder fornem pris: Min mor bliver meget stolt af mig

Selvom popcharmøren  ikke længere er ledig på markedet, kan man glæde sig til meget mere fløjlsblød popstemme, for der er mere musik på vej.

– Der kommer mere musik meget snart. Det bliver nok i marts, så det er lige om lidt. Og så arbejder jeg bare på at lave mere hele tiden, så jeg er meget i studiet, fortalte Hugo Helmig, der får en travl sommer på festivalscener rundt omkring i Danmark.

LÆS OGSÅ: Kæresten flytter fra Kardashian-søster

Hugo Helmig havde desværre ikke held til at vinde prisen for ‘Årets hit’, men hvad gør det, når han har held i kærlighed? Du kan se ZULU Awards på TV 2 ZULU i aften klokken 20.55.

LÆS OGSÅ: Gravide Khloé Kardashian vil have fred: Der må være en grænse!

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Julie og Sonny stopper i ‘De unge mødre’

Artiklen er bragt i samarbejde med Realityportalen.