»Det var lige før, jeg ikke klarede den. Jeg mistede halvdelen af blodet i kroppen og måtte indlægges og have en blodtransfusion.«

16. oktober sidste år dummede Hugh Hefners enke, Playboy-modellen Crystal Hefner, sig. Hun burde have tænkt sig om.

Det erkender hun i et Instagram-opslag, hvor hun beskriver, at en kosmetisk operation med transplantation af fedt gik helt og aldeles galt for hende i efteråret.

Først nu er hun ved at være på benene igen.

'Siden jeg blev rigtig syg og fik fjernet mine implantater og al anden gift fra min krop i 2016, har jeg advokeret for naturlighed,' skriver hun og erkender blankt, at hun derfor burde have været klog nok til ikke at lægge sig under kniven endnu en gang.

'Jeg skulle have taget ved lære af min fejl dengang, men jeg må gå ud fra, at universet bliver ved med at sende udfordringer i ens retning, indtil man lærer af dem.'

En – dårlig – erfaring rigere bruger Crystal Hefner nu lejligheden til at slå et slag for naturlig skønhed. Og til at lange ud efter urimelige skønhedsidealer.

Idealer, der ifølge modellen, der i 2009 blev kåret til 'playmate of the month' i Playboy-magasinet, er umulige at leve op til.

'Kvinder bliver alt for seksualiserede. Jeg har om nogen gjort mig den værste form for erfaring på området,' skriver hun således.

Sådan så det ud, da Crystal Hefner – tidligere Harris – i juli 2011 indtog forsiden af Playboy.
Sådan så det ud, da Crystal Hefner – tidligere Harris – i juli 2011 indtog forsiden af Playboy. Foto: HO
Vis mere

'I 10 år var min værdi baseret på, hvor godt min krop tog sig ud fysisk. Jeg blev belønnet og levede et liv baseret på mit ydre.'

'Til den dag i dag er jeg fortsat nødt til at minde mig selv om mit eget værd. Mit udseende er ikke afgørende for, om jeg er tilstrækkelig.'

Hugh Hefner og hustruen fotograferet i starten af 10'erne.
Hugh Hefner og hustruen fotograferet i starten af 10'erne. Foto: GABRIEL BOUYS
Vis mere

Selv om den 36-årige kvinde, der fra 2012 og frem til hans død i 2017 var gift med Hugh Hefner, altså prøver at minde sig selv om, at hun er god nok, som hun er, er det ikke altid, det lykkes.

Netop af den årsag endte hun under kniven i oktober. Til stor fortrydelse i dag.

'Jeg bliver nu straffet for at give efter for presset på trods af, at jeg nu er i 30'erne. Jeg burde efterhånden have lært det,' skriver hun afsluttende i sit Instagram-opslag.