Hollywood-stjernen Kevin Spacey slipper måske fra alvorlige anklager om seksuelt overgreb uden retssag.

Offeret, der også skulle have fungeret som vidne mod Spacey i sage, er nemlig pludsligt død, oplyser mandens advokat.

Det påståede sexovergreb skal have fundet sted i et privat hjem i Malibu, Californien, i 2016 hvor offeret, en professionel massør, angiveligt gentagne gange blev tvunget til at berøre Kevin Spaceys genitalier mod sin vilje.

Offeret skulle have vidne anonymt i sagen under navnet John Doe, og det vides kun om ham, at han var en midaldrende mand.

En række mænd beskylder Kevin Spacey for seksuelle overgreb. Nu er et af de vigtigste vidner pludseligt død. (Foto: Scanpix/Nicole Harnishfeger/Pool via REUTERS)
En række mænd beskylder Kevin Spacey for seksuelle overgreb. Nu er et af de vigtigste vidner pludseligt død. (Foto: Scanpix/Nicole Harnishfeger/Pool via REUTERS) Foto: POOL
Vis mere

»Det er korrekt, at hr. Doe er død for nyligt. Hans utidige død var et sønderlemmende chok for hans familie, som de kæmper med at bearbejde, og det er så tæt på, at de endnu ikke har begravet ham,« siger det påståede offers advokat, Genie Harrison, i et skriftligt svar til The Hollywood Reporter.

Mandens efterladte skal nu tage stilling til, om de vil føre sagen videre på vegne af ham, men ifølge magasinet vil de sandsynligvis få svært ved at løfte bevisbyrden efter hovedvidnets død.

Siden 2017 er sexanklagerne væltet ned over Kevin Spacey, der beskyldes for overgreb på mindst 20 personer på teateret Old Vic i London, hvor han har arbejdet som kreativ direktør, samt endnu flere i forbindelse med indspilningerne af blandt andet filmen 'The Usual Suspects' og Netflix-serien 'House of Cards'.

I juli måned opgav anklagemyndigheden i staten Massachusetts at gennemføre en anden sexsag mod Spacey, hvor han skulle have forgrebet sig på en 18-årig mand i 2016. Det skete, fordi offeret trak sin anklage tilbage, kort inden sagen skulle for retten.