Kjolen her høstede ikke de store roser på den røde løber.
Kjolen her høstede ikke de store roser på den røde løber. Foto: AFP

Skuespillerinden Lindsay Lohan forstår at bringe sig selv i rampelyset. Drukskandaler, afvænningsklinikker og et pikant kærlighedsliv har gjort den tidligere børnestjerne til en sand skandale-dronning i Hollywood - og nu har hun slået til igen.

I denne omgang var det ellers meningen, at Lindsay Lohan skulle i rampelyset i sin egenskab af at være skuespillerinde. Lohan var nemlig på den røde løber i forbindelse med lanceringen af filmen 'Liz & Dick', hvor hun selv er hovedrolleindehaver i en film om Hollywood-legenden Elizabeth Taylors liv.

Det er dog ikke filmen, som den engelske avis Daily Mail har beskæftiget sig med dagen derpå. Det er derimod Lindsay Lohans guldfarvede silkekjole med udskårne partier og spaghettistropper.

Se billederne: Se billederne: Hollywood-stjerne bliver slagtet for kjolevalg

Avisen starter nedsablingen af Lohan med overskriften 'Elizabeth Taylor ville aldrig godkende dette', hvorefter avisen systematisk slagter Lindsay Lohan, som hele vejen igennem artiklen kaldes 'trashy'.

Først får de tre røde sten forrest på kjolen den helt store omgang, hvorefter det silkestof, som kjolen er syet af, kaldes for 'billigt at se på'. Herefter kommer turen til alle Lohans smykker, som avisen ikke mener, at Elisabeth Taylor 'ville have fornedret sig til', og til sidst sættes der trumf på nedsablingen, da hele Lohans fremtoning og stræben efter at ligne Elisabeth Taylor kaldes 'totalt fejlslagen'.

Se billederne: Se billederne: Hollywood-stjerne bliver slagtet for kjolevalg

Og selvom Lindsay Lohan efterhånden er ekstremt rutineret i at få hård kritik, kan denne meget vel gøre ekstra ondt.

Skuespillerinden har i et interview med 'Good morning America' hvert fald givet udtryk for, at hun er nervøs over rollen.

- Jeg håber, at min kærlighed for skuespil skinner igennem. Jeg har gjort mit bedste, og jeg håber, at Elizabeth Taylor kigger ned fra himlen og er tilfreds. Det er meget nervepirrende at spille en rolle, der har så meget udstråling, siger Lohan i interviewet, hvor hun også giver udtryk for, at hun kan relatere til Elizabeth Taylor på mange måder.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.