Actor Michael Douglas arrives with his son Cameron Douglas for the world premiere of "Ghosts of Girlfriends Past" at the Grauman's Chinese Theater in Hollywood, California, on April 27, 2009. AFP PHOTO / GABRIEL BOUYS
Actor Michael Douglas arrives with his son Cameron Douglas for the world premiere of "Ghosts of Girlfriends Past" at the Grauman's Chinese Theater in Hollywood, California, on April 27, 2009. AFP PHOTO / GABRIEL BOUYS Foto: GABRIEL BOUYS

Man skulle tro, at man kunne slippe afsted med meget, når man er søn af den oskarvindende skuespiller Michael Douglas og barnebarn af Kirk Douglas. Men i fængsel går den altså ikke.

Michael Douglas’ søn, den 34-årige Cameron Douglas, er blevet brutalt overfaldet i fængsel og er endt med et brækket ben og en brækket finger, efter en italiensk mafia-boss fra New York angiveligt har sat en dusør på hans hoved på 100 dollars svarende til godt 600 kr. Det siger en kilde fra fængslet til NY Post.

Cameron Douglas sidder inde for bl.a. at have handlet med narko og har tidligere givet informationer til myndighederne om, hvor han har fået stofferne fra. Og den slags slipper man ikke ustraffet fra, for selvom ingen er blevet straffet for Douglas’ overfald, er de fleste fanger overbevist om, at det er fordi, Cameron Douglas har indvilliget i at vidne mod narkobagmændene David og Eduardo Escalera.

Og noget tyder på, at overfaldet har skræmt Cameron Douglas, der angiveligt over for fængselslægerne har hævdet, at han skaderne var sket, mens han dyrkede sport.

Douglas afsoner i øjeblikket op mod ti år for besiddelse og salg af bl.a. heroin og har tidligst udsigt til at blive løsladt i 2019.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.