Den tidligere så succesfulde Hollywood-producer Bruce Beresford-Redman er blevet løsladt fra et mexicansk fængsel, hvor han afsonede drabet på sin kone, Mónica Burgos.

Parret var i 2010 med deres to børn på ferie på et luksusresort i byen Cancun, da Burgos blev fundet gennemtævet og dræbt i en kloak.

Mistanken faldt straks på succes-produceren, som nægtede sig skyldig. Han fik inddraget sit pas, og fik forbud mod at forlade landet, men fandt alligevel over grænsen og hjem til Los Angeles, hvor han senere blev anholdt af amerikansk politi.

Efter halvandet års tilbageholdelse i hjemlandet blev han udleveret til Mexico og idømt 12 års fængsel. Han er imidlertid nu løsladt efter i alt syv et halvt års indespærring i USA og Mexico, og er flyttet til det sydlige Californien, skriver Variety.

Inden drabssagen var Bruce Beresford-Redman en feteret idémand og producer i Hollywoods lukrative reality-verden, og han opfandt blandt andet succes-serien 'Pimp My Ride', hvor rapstjernen Xzibit fixede almindelige menneskers biler'.

Derudover var han producer for megahittet 'Survivor', og rejste i den forbindelse i hele verden for at finde locations til programmet, der har inspireret serier som 'Robinson Ekspeditionen'.

Drabssagen fik stor opmærksomhed i begyndelsen af 2010'erne, fordi det kom frem, at der var knas i ægteskabet og masser af sidespring fra begge parter, hvilket kunne give ham et motiv.

Men efterforskningen var præget af fejl og mangler, og måtte genåbnes efter dommen, uden at det dog førte til en omstødelse. Bruce Beresford-Redman har tidligere udtalt fra fængslet, at han har mistet alt på grund af det, han kalder justitsmord.