For mange vil det sikkert ikke komme som en overraskelse, at H&M er en milliardvirksomhed, og folkene bag har tjent en masse penge på foretagendet.

En af de mennesker, som er blevet meget velhavende på grund af modekoncernens verdensomspændende succes, er arving efter ejer Lottie Tham, Nils Tham.

Den 35-årige svenske kendis er blevet født ind i en familie, som har formået at ramme en stor efterspørgsel ved at lave mode til billige penge, skriver Børsen.no.

Den unge mand er god for 1,3 milliarder svenske kroner, hvilket svarer til mere end 900 millioner danske kroner.

Noget, som har gjort, at han kan leve et liv i sus og dus med sin kæreste.

Privat danner han par med den syv år yngre skuespiller Felicé Jankell, som han fik en dreng sammen med i november, skriver mediet nyheter24.

Thams lille dreng, som angiveligt hedder Winston, kommer til at vokse op i noget af et hjem.

Hans far har nemlig købt en 300 kvadratmeter stor villa udenfor Stockholm.

Felicé Jankell, som er kæreste med Nils Tham, ses her på den røde løber i 2017.
Felicé Jankell, som er kæreste med Nils Tham, ses her på den røde løber i 2017. Foto: FRANCOIS GUILLOT
Vis mere

Den kostede Nils Tham omkring 55 millioner svenske kroner, hvilket svarer til mere end 38 millioner danske kroner.

I luksushuset, som har gennemgået en omfattende removering, og den byder blandt andet på et badehus, en vinterhave, eget stykke med strand og stald.

Trods den store luksus har arvingen Tham, som er forældrenes yngste, dog valgt at leve et liv rimeligt tilbagetrukket fra offentlighedens søgelys, og det er ikke ofte, man ser ham til arrangementer, hvor der er pressefotografer til stede.

Familien og H&M er kommet under granskning, efter der er blevet skrevet en bog, om den store modevirksomhed, som hedder 'The big boss'.

Fares Fares og Clara Hallencreutz ankommer til uddeling af ROBERT-priserne i København, søndag den 3 februar 2019. Hallencreutz har tidligere været gift med Nils Tham. (Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix)
Fares Fares og Clara Hallencreutz ankommer til uddeling af ROBERT-priserne i København, søndag den 3 februar 2019. Hallencreutz har tidligere været gift med Nils Tham. (Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix) Foto: Liselotte Sabroe
Vis mere

I bogen er der rettet anklager om, at der er ekstrem topstyring, og hvis de ansatte ikke makker ret, så ryger de ud.

Tham/Persson-familien, som ejer firmaet, har dog valgt ikke at svare på anklagerne, men fra virksomhedens side siger man, at man tager stærk afstand fra bogen.

Nils Tham har tidligere været gift med Clara Hallencreutz, som i dag er sammen med skuespiller Fares Fares.

Danskere kender ham især fra rollen som Assad i filmene om 'Afdeling Q' fra Jussi Adler Olsens bøger.