Lyt til artiklen

Hjalmer foretrækker som udgangspunkt at holde privatlivet privat, men nu er han alligevel så småt begyndt at vise sin kæreste Julie frem for resten af verden.

Den danske popsanger fylder i dag tirsdag 27 år, og det markerer han på Instagram med en billedserie fra Mallorca, hvor han den sidste uge har opholdt sig med sin kæreste.

'27 år. Heldigvis har jeg tilbragt den sidste uge med hende her på Mallorca, swipe for moods,' skriver Hjalmer til opslaget, hvor der ud over en selfie med kæresten blandt andet er billeder af Hjalmer, der hygger igennem på stranden og på en restaurant.

Under opslaget modtager han en lang række lykønskninger fra fans og kendis-kollegaer som Ibi Støving, Rikke Hørlykke og Simon Kvamm, hvoraf sidstnævnte overraskede ved at gæste Hjalmers koncert på Smukfest tidligere på måneden.

I forhold til kærlighedslivet åbnede Hjalmer første gang op om forholdet til sin kæreste, da han i februar sidste år medvirkede i DR-podcasten 'Hjerteflimmer for voksne'.

Her forklarede han, at han kommer fra en familie, hvor de er meget private – hvor man adskiller showbiz og privatliv – men på et tidspunkt kunne han også mærke, at hans kæreste undrede sig over, hvorfor han egentlig ikke ville have, at nogen vidste, at de var kærester.

Senere samme år medvirkede han i podcasten '112 for knuste hjerter', hvor han blandt andet fortalte, at han var 19 år, da han mødte sin kæreste, og at de nu havde været sammen i seks år.

Et par måneder efter åbnede han så endnu en gang op ved at lægge et billede af kæresten op på Instagram fra en tur til Rom, og senest, da han spillede til Fredagsrock i Tivoli i 1. juli, lød det så i et interview med forlystelsesparken:

Hjalmer.
Hjalmer. Foto: Bax Lindhardt
Vis mere

»Det går godt. Tak, fordi I spørger. Jeg har en kæreste, hende er jeg meget glad for, vi er meget lykkelige, jeg er en heldig kartoffel altså.«

Arbejdsmæssigt udsendte Hjalmer i juni, efter en længere danmarksturné, sit andet studiealbum, 'Alt blir bedre', hvorfra nummeret 'Kom sommer' stadig er blandt de mest spillede sange i radioen.