Femte gang bliver forhåbentlig lykkens gang, når det kommer til kombinationen af Hilda Heick og 'Vild med dans'.

Det populære danseprogram har nemlig hele fem gange måttet tigge den 74-årige sangerinde om at deltage i programmet, og da hun endelig for første gang indvilligede efter tre afvisninger i streg, var ulykken ude.

Det afslører Hilda Heick over for Realityportalen, hvor hun fortæller, at det dengang var en skade, der satte en stopper for hendes deltagelse.

»Jeg fik problemer med min fod og skulle opereres. Så jeg måtte melde tilbage og sige, at jeg ikke kunne alligevel. Jeg stod og tudbrølede dér på gangen, hvor jeg lige havde været inde og få undersøgt foden, og jeg ringede og måtte grædende sige: 'Jeg kommer ikke til at være med i 'Vild med dans' alligevel, jeg er simpelthen så ked af det',« forklarer Hilda Heick til mediet.

Sangerinde Hilda Heick og Michael Olesen til 'Vild med dans' pressemøde i København, tirsdag den 8. september 2020.
Sangerinde Hilda Heick og Michael Olesen til 'Vild med dans' pressemøde i København, tirsdag den 8. september 2020. Foto: Emil Helms
Vis mere

Hun fortæller endvidere, at hun dengang ikke var så langt henne i forløbet, at parrene var blevet sat sammen og meldt ud. Derfor var det kun TV 2 og hendes bedre halvdel, Keld Heick, der vidste, at hun skulle have været med.

Heldigvis for TV 2 har Hilda Heick sagt ja igen, og derfor kan danskerne – hvis alt forløber efter planen – glæde sig til at se hende iføre sig danseskoene, når den nye sæson 'Vild med dans' løber over skærmen fra 2. oktober.

Her skal hun danne par med den erfarne danser Michael Olesen, der med sine 38 år er hele 36 år yngre end sin dansemakker på 74 år.

Hilda Heick bliver da også den ældste deltager, der nogensinde har kastet sig ud i dansedysten herhjemme.