'I skal vide, at selvom vi ikke er okay lige nu, så kommer vi til at blive det. Vi er så heldige at have fire sunde babyer - og det vil vi altid huske på.'

Skuespillerparret Alec og Hilaria Baldwin har mistet deres ufødte barn i fjerde måned.

Det skriver 35-årige Hilaria Baldwin på Instagram, hvor hun samtidig deler en hjerteskærende video, hvor hun fortæller sin 6-årige datter, at hun ikke skal være storesøster alligevel.

'Jeg fortalte det til Carmen og filmede det, så jeg kunne sende det til Alec. Men jeg tænker, det også er en god måde at dele det med jer på. Jeg fortalte hende, at babyen ikke kommer alligevel, men vi vil prøve virkelig hårdt at give hende en lillesøster en anden gang,' skriver Hilaria Baldwin.

I videoen ser man den lille pige give sin grædende mor trøstende kys og kram, mens de snakker om, hvornår mon babyen så kommer. Måske om 15 måneder. Måske om halvandet år, prøver Carmen optimistisk, mens en tårevædet Hilaria Baldwin takker datteren for omsorg og forståelse.

Parret har, foruden Carmen, fireårige Rafael og Leonardo og Romeo på et år. Desuden har Alec Baldwin den voksne datter Ireland Baldwin fra ægteskabet med Kim Basinger.

Det er desværre ikke første gang, stjerneparret mister et ufødt barn. Også i april kunne de ulykkeligvis fortælle, at Hilaria Baldwin havde haft en spontan abort.

Indtil de i september kunne offentliggøre, at de igen ventede sig. En lille pige, fandt de senere ud af.

Alec Baldwin og Hilaria Baldwin på tilskuerrækkerne til US Open Tennis Championships i august i år - i begyndelsen af den nu mislykkede graviditet.
Alec Baldwin og Hilaria Baldwin på tilskuerrækkerne til US Open Tennis Championships i august i år - i begyndelsen af den nu mislykkede graviditet. Foto: Mabanglo
Vis mere

Men tirsdag, da parret var til scanning, var der ikke længere hjertelyd.

'Jeg er helt knust lige nu. Jeg forventede ikke det her, da vi tog til scanning i dag. Jeg ved ikke, hvad jeg ellers skal sige. Jeg er stadig i chok og kan ikke se helt klart,' skriver Hilaria Baldwin i sit opslag.

61-årige Alec Baldwin og den 26 år yngre tidligere yogainstruktør begyndte at date i 2011.

I 2012 blev de gift og fik deres første fælles barn i 2013.

Alec og Hilaria Baldwin med datteren Carmen i 2015, da hun var gravid med Rafael.
Alec og Hilaria Baldwin med datteren Carmen i 2015, da hun var gravid med Rafael. Foto: LUCAS JACKSON
Vis mere