Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Mængden af kjoler, tasker og sko hober sig op hjemme hos skuespilleren og TV-værten Christiane Schaumburg-Müller O’Connor. Derfor sælger hun i dag og de næste to dage ud af sine rober i butikken Fashionistas på Gothersgade i København. Og det gav lange køer tirsdag middag.

- Mine skabe bugner, og det går ikke mere. Nu er jeg nødt til at rydde ud. Så er der også plads til, at jeg kan få noget nyt ind, siger Christiane Schaumburg-Müller O’Connor med et smil, da bt.dk mødte hende i butikken, to timer før salget gik i gang.

Se alle billederne fra loppemarkedet: Her er tøjet, Christiane vil sælge

I kælderbutikken hænger lange rækker af tøj, og sko og tasker står tæt på hylder og borde. Der er blandt andet tasker fra Mulberry og sko fra det svenske mærke Acne. På de mange bøjler hænger kjoler fra bl.a. Isabel Marant og Marc Jacobs. Alt tøjet har en historie.

- Der er ikke et eneste af de her stykker tøj, som ikke har en historie. Jeg kan huske, hvor jeg har købt det, hvornår jeg har haft det på, og hvad jeg havde det på sammen med. Jeg har et meget veludviklet samler-gen, sagde Christiane Schaumburg-Müller O’Connor.

Penge til nyt tøj

Selv om der næsten ikke er plads til mere tøj hjemme i lejligheden på Østerbro i København, er Christiane Schaumburg-Müller O’Connor ikke i tvivl om, hvad pengene fra de næste dages indtjening skal bruges på.

- De skal bruges på nyt tøj. Jeg elsker at shoppe og gå på opdagelse i ukendte mærker. Det er jeg virkelig god til.

Christiane Schaumburg-Müller O’Connor sælger sine aflagte rober

Tøjet, taskerne og skoene i eksklusive mærker tyder da også på, at mode fylder en del i Christiane Schaumburg-Müller O’Connors budget. Men hvor mange penge, hun bruger på sit samler-gen om året, ved hun ikke.

- Det har jeg simpelthen ingen anelse om. Jeg elsker bare at købe nyt, sagde hun.

I dag og de næste to dage kan man købe Christiane Schaumburg-Müller O’Connors aflagte skatte i butikken Fashionistas på Gothersgade 101 fra klokken 12-18.