Allerede på mandag bliver Margit Brandt sendt til himmels til tonerne af Rod Stewarts 'I am Sailing'.

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>- Vi har lige besluttet, at det bliver på mandag kl. 11 i Hellerup kirke, siger en stadig dybt berørt Emilie Brandt til bt.dk.

- Det var dér, hun gerne ville begraves. Og så gør vi det, siger Emilie videre.

SE BILLEDERNE:
brandt


Dermed går der kun en uge fra den danske mode-dronning Margit Brandts alt for tidlige død til den endelige afsked med familie og venner.

Det var natten til mandag, at Margit Brandts krop gav op efter en lang og sej kamp mod lungesygdommen KOL.

LÆS OGSÅ:


Og selvom hendes mand Erik og de to døtre har haft et par år til at forberede sig på det endelige farvel, ramte det familien som en chokbølge, da hun døde på Skt. Lukas Stiftelsens Hospice.

Men Margit Brandt var til det sidste omgivet af sin familie og alle tre efterladte holdt hende i hånden, da hun stille gik ind i døden.

Efter hendes eget ønske kommer begravelsen til at foregå i Hellerup Kirke, som ligger tæt på Strandvejen og dermed Øresund, som Margit og Erik Brandt fra deres tidligere hjem i mange år nød at kigge ud på.

Begravelsen vil være åben for venner fra nær og fjern og at dømme efter den enorme presseomtale, Margit Brandts død har fået i udenlandske medier, kan det ende med at blive trangt med pladsen.

- Jeg ved bare, at der er plads til 800 mennesker. Og er det ikke plads nok, må folk stå udenfor, siger Emilie Brandt.

Blandt de sange der vil blive sunget og spillet i kirken er Rod Stewarts 'I am Sailing'.

- Selvom han var en af de få rockstjerner, hun aldrig har mødt, var det et af hendes yndlingsnumre, siger Erik Brandt til bt.dk.