Lindsey Vonn ser ud til at være Tiger Woods' nye flamme.
Lindsey Vonn ser ud til at være Tiger Woods' nye flamme. Foto: NICK DIDLICK
Verden over blev der skrevet om Tiger Woods’ først utroskab og derefter skilsmisse fra svenske Elin Nordegren, hvilket bl.a. førte til offentlig undskyldning på tv og en tilståelse om sexafhængighed. Noget der måske kan få enhver til at trække sig fra dating-scenen.

Men nu ser det faktisk ud til, at den amerikanske golfstjerne igen er klar til at prøve kræfter med kærligheden. Og med intet mindre end landsmanden og skidronningen Lindsey Vonn, skriver den tyske avis Bild.

Og flirten mellem Tiger Woods og den blonde skiløber skulle være så seriøs, at den 37-årige golfstjerne angiveligt i weekenden har fløjet til Østrig for at tilbringe en enkelt nat med sin næsten ti år yngre flamme. Lindsey Vonn var i Østrig for at medvirke i den østrigske tv-serie ‘Sport Talk’, og det var her, Tiger Woods så sit snit til at tjekke ind på et hotel i weekenden, mandag blev han set i Salzburg lufthavn, hvorfra han havde kurs mod Abu Dhabi og den næste golfturnering.

GOLF-WOODS/

- Vi er kun venner. Min bror var skiinstruktør for hans børn i november i Vail (skisted i Colorad, red.) Det må være der, rygtet er opstået, sagde Lindsey Vonn i begyndelsen af december.

PEOPLE-WOODS/DIVORCE
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.