Amalie Szigethy og Mikkel Skelskov har været kærester i et års tid. Nu venter parret deres første barn.
Amalie Szigethy og Mikkel Skelskov har været kærester i et års tid. Nu venter parret deres første barn. Foto: Claus Bech / Privat

De har været kærester i lidt over et år, men indtil nu har Amalie Szigethys kæreste holdt sig ude af rampelyset.

I dag kom det frem, at realitystjernen Amalie Szigethy, 24, venter sit første barn. Faren er den 23-årige Mikkel Skelskov fra Dragør, der arbejder som selvstændig.

Indtil nu har parret ikke stået offentligt frem sammen, men nu fortæller Mikkel Skelskov om kærestens lykkelige omstændigheder.

»Ja, det var planlagt. Vi har været sammen i lidt over et år. Vi kom i de samme kredse og har kendt hinanden i fem år, før det udvikede sig til mere,« fortæller han til BT.

Amalie

Mikkel Skelskov tilføjer, at han ikke bevidst har holdt sig ude af rampelyset, men at han ikke følte nogen grund til at stå frem.

Hverken Mikkel Skelskov eller hans kendte kæreste har nogen præferencer, når det gælder kønnet på deres ufødte baby:

»Vi håber bare, det bliver et sundt og rask barn,« lyder det fra Skelskov.

Kæresten Amalie skriver på sin blog, at hun altid har ønsket sig børn i en tidlig alder:

»Jeg føler mig meget heldig og værdsætter hver og eneste ting som sker både med mig selv, min krop, og mit forhold til manden som skal være far for vores fælles barn,« skriver hun.

BT

»Jeg kan ikke  vente med at blive verdens bedste mor og ”drukne” mit barn i massere af kærlighed, omsorg, opmærksomhed, at blive et forbillede, det er så stort og jeg er så lykkelig. Jeg er ikke i tvivl på noget tidspunkt at jeg ikke vil klare det som mor, tværtimod ved jeg at jeg nok  skal klare den og blive verdens bedste mor og gøre det bedste som jeg overhovedet kan,« tilføjer hun.

Det unge par bor sammen i Nordsjælland og flytter i hus i Rungsted til februar.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.