50 Cent disser den. Pressen ville betale formuer for billeder af den. Her er Blue Ivy Carter.

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Jay-Z og Beyonce har helt utraditionelt valgt at offenliggøre billeder af deres nyfødte baby på deres blog.

Stik imod traditionerne for kendtes babyfotos, der indebærer salg for millionbeløb, har de valgt at dele billederne ud af babyen, der kom til verden den 7. januar. Der har ellers været store spekulationer om beløbenes størrelse, når billederne af showbiz-baby nr. 1 var kommet til verden.

I en medfølgende besked takker de fans og presse for, at 'respektere vores privatliv under denne smukke begivenhed.' 
 
Tidligere har parret været ude i pressen og erklæret, at de var 'i himlen' og beskrev det at blive forældre som 'den bedste oplevelse' i deres liv.

Det er dog ikke alle, der deler deres begejstring. Jay-Z's rival, 50 Cent, har været ude med et drillebillede, der forestiller en baby med Jay-Z's ansigt. Ikke just komplimenterende for Blue Ivy Carters image.

I samme vending fik han også sagt, at han ikke mente, at nogen ville betale millionbeløb for billederne. Det finder vi desværre aldrig ud af.
 
Blue Ivy Carter er dog ikke et navn, som fans skal regne med at kopiere. For nylig udfyldte Beyonce og Jay-Z en såkaldt 'trademark'-erklæring for at afholde andre fra at bruge navnet for fremtiden, skriver Bang Showbiz.